aysegok31 Yeter artık bu reklamlar yüzünden uygulamayı sileceğim gerçekten ne bisey okuyabiliyorum ne yazabiliyorum 10 saniyede bir reklam giriyor bunu yazarken bile girdi kimse de ses çıkarmıyor çok şaşırıyorum gerçekten biraz tepki verelim artık lütfen
simseklivekalpli aysegok31 Canımız Annemiz, 10–20 dakikalık aralıklarla çıkan reklamlar normaldir. Uygulamadan çıkıp geri dönmek yeni reklam tetikler; reklamı kapatmanız yeterlidir. Mutlu Forumlar. 💜
aysegok31 simseklivekalpli asla kapanmıyor ve asla 10 20 dk değil kapatıyorum anında geri yenisi çıkıyor nefret geldi uygulamadan
birkusunannesi simseklivekalpli kapatılmıyo çarpı çıkmıyor direkt goohle playe yönlendiriyor mecbur girmek zorunda kalıyorum girdiğimde de oyun iniyor otomatik cinnet gelecek az kaldı
mutluaanne aysegok31 ara ara bendede oluyor bu sorun ben ne zaman reklam girsek direkt uygulamayı kapatıp sekmeden siliyorum yeniden giriyorum her reklam girdiğinde bu şekilde yapıyorum (yapmayın diyorlar ama) sonra düzeliyor bende hiç reklam girmiyor ara ara yine yaşıyorum yine aynısını yapıyorum valla kapatmam işe mi yarıyor denk mi geliyor bilmiyorum ama silmek istemezseniz uygulamayı bu şekilde bi deneyin isterseniz
aysegok31 mutluaanne onu da denedim hiç bisey fayda etmiyor ya 10 saniyede bir reklam mi olur Allah aşkına