rbesvndk Merhaba hanımlar şimdi saglikocgindan geldik verem asimızı olduk acaba yan etki yaparmi asi bebegm 3 ay 9 günlük aranızda yaptoranlar yazabilirmi
ozdenizzz rbesvndk verem aşısında biliyorsunuz değil mi 3 gün banyo yapılmayacak söylediler mi bilmiyorum. Benim ikizler de hafif ateş yaptı mor carpol verdim hemen toparladılar.
premses7_ Siz üç aşıyı da aynı gün mu yaptirdiniz ben ikisini yarın veremi daha sonra vurdurucam hemşire öyle yapabilirsiniz dedi
accountant premses7_ bizim doktorumuz hepsini aynı gün yaptır dedi zaten verem aşısı koldan onda pek etki olmadı bacaktan yapılanlardan biraz ağrısı oldu bacaklarını hareket ettirdikçe ağlıyordu
tugce89_ 2 aylıkken verem de dahil üç aşıyı birden yaptılar. Önemli Bir sorun yaşamadık. 37 dolaylarına çıktı ateş. Önlem amaçlı calpol kullandık yarım ölçek.
rbesvndk Bizede 3 aşı yaptılar ikisi bacaktan biri koldan suanlik bir sikintimiz yok inşallah olmazda tylol diye ateş düşürücü yazdı bize kullanan varmı aranızda
ss54 rbesvndk verem aşısını 2. ayda yapmıyorlar mı? 3.ayı doldurduktan sonra PPD testi yapılması gerekiyor demişti sağlık ocağı