rasaeom Merhabalar bebeğim 6 ay 6 günlük 5 buçuk aylıkken tadimalarla başladık (yoğurt,kabak, havuç patates, avakado,muz denedik)öğün olarak henüz başlamadık kahvaltı vs siz ne durumdasiniz nasıl ilerliyor süreciniz
onceuponatime_ rasaeom benim bebeğim de 6 ay 4 günlük ☺️ biz 5 aylıkken başladık tadımların çoğunu yaptım brokoli,karnıbahar,soğan vs kaldı onları da önümüzdeki günlerde vereceğim.Yumurta sarısı denemeye başladık 4 sabahtır veriyorum çeyrekle başladım yarım veriyorum şu an hatta bugün labneyle verdim onu da tatsın diye.Yarın irmikle yumurta sarısı pişirmeyi düşünüyorum.Normalde öğlen sebze veya meyve püreleri ikindi yoğurt veriyordum,yumurta denemesiyle bi öğünümüzü sabaha çekmiş olduk.Sabah kahvaltı niyetine yumurta öğlen veya ikindi sebze meyve türevi veriyorum.Her gün yoğurt yediriyorum ya tek başına ya da sebzelerin yanında bazen de meyveli olarak. Sebzeleri tadım bittikten sonra birbiriyle karışık vermeye başladım arada pirinçte koyuyorum içine.Meyveleri de ara sıra irmikle pişiriyorum.Yine önümüzdeki günlerde kıyma deneyeceğim böyle bizim süreç ☺️
rasaeom onceuponatime_ Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz fikir olarak sağlıcakla büyüsün bebeğiniz 🌸
minimin onceuponatime_ bizde tadımlardayız. Havuç tatlı patates yoğurt muz elma ve armutu denedik . Hala devam ediyoruz
onceuponatime_ minimin en temel sebze ve meyveler, benim bebeğim havucu bir türlü sevemedi çok isteksiz yiyor 😄