zencefillikurabiyeadam Merhabalar. Bebişlere hangi peyniri yediriyorsunuz? Nereden alıyorsunuz? Biz daha peynir tadımı yapmadık kafalar karışık 🥲
Pamukhanim_ zencefillikurabiyeadam ben marka olarak çok takılmıyorum 1-2 gün suda bekletiyorum. Süzme peynir beyaz peynir çeçil, dil, lor, kaşar, labne bunları denedi
uykusuzanne__ zencefillikurabiyeadam oğlum kaşar peynir ve çeçil peynir çok seviyor marka olarakta ya içim yada süttaş
Rabiiul zencefillikurabiyeadam kızm çeçil çok seviyordu bir kaç gündür top peynire taktı çeçil de tarabya top peynir de muratbey alıyorum
zencefillikurabiyeadam uykusuzanne__ teşekkürler 🌸 peynir türlerini ayrı ayrı 3 gün kuralıyla mı verdiniz? Yoksa (atıyorum) ilk gün kaşar yediyse ikinci gün çeçil mi yedi?
Pamukhanim_ zencefillikurabiyeadam hayır ama ben normal uygulamadım benim kızımda beslenme reddi vardı bişey yemediği için ne yerse kar mantığıyla gidiyordum bana göre bakmayın yani
uykusuzanne__ zencefillikurabiyeadam ilk gün kaşar yediyse ikinci gün çeçil mi yedi? Bu şekilde verdim
onceuponatime_ zencefillikurabiyeadam ben labneden başladım denettirmeye pınar organik almıştım henüz başka denemedim 6 ay 4 günlük bebeğim ☺️
Bsmdg zencefillikurabiyeadam migrosta akpınar taze beyaz peynir satılıyor. Tuz oranı çok düşük diye almıştım. Hemde küçücük paketlerde satılıyor. O peynirden sonra hiçbir peyniri yediremedim. En çok onu seviyor
surprizbebe zencefillikurabiyeadam organik labne yedi epeyce. Sonrasında kaşar da hoşuna gitti yiyor eline alıp. 1 yaşına geldi muratbey burgu aldım biraz sıcak suda bekletiyorum zaten az tuzlu ama