Nur_emir Peki ben de bir çözüm bulamadım 😣 sürekli çığlık atıyor uyutmaya çalışırken uyanınca kısacası mutluykende mutsuzkende sürekli çığlık atıyor inşallah çabuk geçer
Nur_emir Peki evet birseyi var diye korkuyorum ama yokta birde gece 11 den 1 e kadar hic susmaması dahada kötü
Peki Nur_emir gerçekten öyle ben geceleri uyuyamıyorum bile artık eşim gelince o bakıyo birkaç saat ancak öyle uyuyorum 🥺
Nur_emir Peki benim eşimi görünce dahada bağırıyor ağlıyor üstüne eşim başka odada duruyor bebeğim susup da uyuyana kadar
turkuaz1290 Peki bizde 2 ay 18 günlüğüz ara sıra nizimkide öyle çığlık atarak uyanıyor hemen okşayıp konuşuyorum falan yüzüme bakıyo geri uyuyo nedendir bende merak ediyorum gerçek sebebini açıkcası🤷 sanırım anlık güvensizlik hissediyorlar
Peki turkuaz1290 bilmiyorum ama sanırım annesini hissedince geçiyo bebeklerde daha önce de oluyordu bizde ama bu aralar çok fazla olmaya başladı inş artık geçer de hepimizin bebekleri bi rahat eder 🤲🏻
barbarosunannesi Peki bol bol okuyun .gündüzleri aynı şekilde huysuzlanıyorsa idrar kültürü yaptırabilirsiniz .sağlıcakla büyütün
55eren55 Peki korkuyor olabilir bebeğini sık sık oku benimki de bazen öyle uyanıyor hatta bazen durup dururken bile bağırdığı oluyor
Peki 55eren55 evet zaten bebeğim hep durup dururken çığlık atıyor okuyorum her yatırdığımda ama daha fazla okuyum artık teşekkürler