Gokturkmom ~ Yarım Muz 🍌 ~ 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ~ 1 tatlı kaşığı yoğurt ~ 1 tane yumurta 🥚 Tüm malzemeleri karıştırıp zeytinyağ ya da tereyağ ile birlikte kapağı kapalı bi şekilde kısık ateşte pişiriyorum ❤️🌟
beybitolat Gokturkmom bende bi örnek yazayım 2 gün önce yapmıştım. 2 yemek kaşığı yulaf biraz suyla pişirdim. Yarımdan biraz fazla armut rendesi 1 ceviz ve 1 kaşık tahin🥰
cokbilmismom Gokturkmom 1 kaşık Mısır unu 1 kaşık yoğurt 1 yumurta Birazcık kaşar Çok azıcık zeytin yağı Hepsini karistirip airfreyer da pişirin çok güzel oluyor Tavada da pişiriyorlar kapak kapatıp omlet gibi
Niyesordunbucevabi beybitolat aynısını bu sabah yaptım daha yedirmedim tahmin eklemedim sadece çok az pekmez koymayı düşünüyorum 🙂
durubebek_ beybitolat ay bende yapıyorum arada böyle yulaf bazen irmik meyve ceviz birazda bisküvi güzel oluyor
beybitolat Niyesordunbucevabi pekmezle armut çok fazla tatlı olur 😍 bikaç damlada hatta ben limon sıkmıştım c vitamini için sizde yapabilirsiniz. Afiyet olsun bebişe🥰
Gokturkmom beybitolat hiç sorma ben ettim böyle hshshshsdh şaka maka tatlımsı oluyor ya muzdan bence ondan yiyor
beybitolat Gokturkmom evet bencede ve yulafada muz aşırı yakışıyo. Ben kendim bile öyle seviyorum hshshhs
minikbebeim Gokturkmom klasik kahvaltı veriyorum ara ara değişik yapıyorum 1 yumurta 1 kaşık tam bugday un 1 kaşık yogurt Biraz maydonoz ve 1 kaşık peynir Az karbonat karıştırıp kapağı kapalı pişiriyorum güzel oluyor
mamacitaa_ Gokturkmom afiyet şifa olsun ne güzel görünüyor🥰 Ben de bir yumurtalı omlet yaptım bir de domates biraz da çay ama hepsini bitirmedi
Retzja Bugün kahvaltıda oğlum mozarella peynirli omlet, muz, organik bebek bisküvisi, tahin pekmez yedi. Her sabah da tahin pekmezin üzerine badem, ceviz, kaju, fındık rendeliyorum.