yudum_kursun 3 aylık bebeğim de egzama dedi doktor yanağındaki kızarıklıklara ve kakası yeşil anne sütü alıyor alerjik bir durumdan dolayı dedi bu durumu yaşayan var mı ve süreç nasıl geçti sizlerde yazar mısınız
kpd yudum_kursun egzama diil ama onun farklı çeşiti olmuştu bir kere mustelanım stelopia kremini sürdüm geçti daha çıkmadı şükür bende egzama var çünkü geçmiş olma ihtimali vardı
karakasseyma yudum_kursun bizde 6 aya kadar yaşadık en son bir krem kullandık kortizonlu bir kremdi ama tüm gövdesi kıpkırmızıydı ondan sonra Bioderma atoderm losyon kullandık yeme içme dikkat ettik bu arada bir daha tekrarlamadı
nerminisitan yudum_kursun 10 aylık hala sütten dokunan şeyler oluyor. Üzerine düşmedim açıkçası. Emen bebek herşey olabilir
irm1996 yudum_kursun Benimde 3 aylık bebeğimde boynunun altında kulak arkası gibi nemli kalan yerlerde egzama oluyor fucicort kullanıyorum gün içerinde iki defa. Sizinki farklı bir durum mu bilemedim
yudum_kursun irm1996 sütten alerjik de olabilir dedi doktor yemeye içmeye dikkat et dedi takip etcez artık herşeyi
melipol yudum_kursun Süt ürünlerini yemeyin bir süre 15 gün takip edin. Bepanthol Sensiderm alın eczaneden hemen sürün. Geçmiş olsun.
sengul34 yudum_kursun iki oğlum Var ikiside egzama bebekliginden beri büyük oğlanda süt çilek yumurta alerjisi dikkat ettm Geçti küçüğü 4 aylık oldu henüz şampuan Fena yapıyordu bıraktım sabunla yıkıyorum eşyalarını tekrar duruluyorum acı ekşi şeylerden uzak duruyorum cerezlerdemde
irm1996 yudum_kursun Anladım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer. Cildine kullandığınız şampuan krem veya yağlara da dikkat edin siz yinede onlarda tetikleyebiliyor
yudum_kursun nuroner bizde yaptircaz 5 gün bekliycez geçmezse eğer kan testi yaptircaz yediklerime dikkat ediyorum geçmezse gel dedi doktor
nuroner yudum_kursun inşallah sadece atopik dermatit olduğu için oluyordur egzemaları %80 hatta %90 öyle çıkacaktır🙏
yudum_kursun nuroner yediğim bir şey den alerji olduğunu düşünmüyorum atopik dermatit olduğu için yaşıyoruz
nuroner yudum_kursun süper çok sevindim o halde🙏 bebeğinizin dilediği her şeyi yiyebilecek olması harika 🌸 darısı tüm alerjik bebeklerin başına🙏