O kadar zor ve yorucu geliyor ki herşey o kadar…
Yanlızım sabah 8 de 7 de kalkarız kızımla uyanır uyanmaz başlar ağlama mızlamaya sabahtan ağrıyı sokar başıma 40 dk öğle uykusu yapar 11 e kadar uyumaz 10 de geçeriz yatağa ama hala sallıyorum uyumuyor cünkü gece desen 2 kez kalkar her gün aynı terane gün içinde çok hiperaktif sürekli sinir krizi öfke nöbeti geçiriyorum artık kendime hakim olamıyorum sürekli bağırıyorum 2 yaşında bu arada gecici bi süreç vs vs biliyorum ama yoruldum tükendim haykıra haykıra ağlamak istiyorum aylar oldu dışarı çıkmayalı bi kahve içip sakince oturmayalı her hafta sonu evdeyim her hafta içi evdeyim 7/24 evdeyim eşim sabah gider akşam gelir 1 saat sonra cocuk yatar ben ters düşerim ne dizi izliyorum ne kitap okuyorum ne bi arkadaşımla oturup kahve içebiliyorum ne kuaföre gidebiliyorum her günüm aynı temizlil cocul yemek artık her gün yatarken diğer günün yorgunluğunu çekerek yatıyorum yanlızım tükendim yoruldum beş dakikam yok bir el uzatan yok 0 ekran beş dk bişeyle oyalanmaz çok kötü tükendim stresten sürekli saçlarım dökülüyor ağız içlerim yara başım ağrıyor ağrı kesici şeker gibi gidiyor evde napıcam nasıl alışcam böyle bi yaşama artık yoruldum çok kötü hissediyorum