kpd Dyson süpürge almak istiyorum. Evim 80 metre kare 2+1 iyi çekiş gücü olan iki gün sonra az çeken yada bataryası hemen bitmeyen güzel bir model öneriri misiniz? En son çıkan modeli almak mı mantıklı? Kasım indirimlerinde almak istiyorum…
Esmabetul kpd v12 kullanıyorum üç yıldır memnunum 2+1 se eviniz yeterli gelir Ben günde iki üç kez acıyorum öyle şarjı da hemen bitmiyor
evremoz kpd basılı tutarak çalışır ama bu düğmeyi öyle sıkı sıkı basılacsk bişi olarak düşünmeyin. Aleti tuttuğunuzda işaret parmağınızın hemen altına denk geliyor bu düğme ve en ufak bir bastırma dahi çalıştırıyor. Ben alıştım. Düğmesi nin olması abes gelmiyor.
dmtsmnmrlp kpd basılı tutarak çalışıyor ama zorlamıyor benim için sorun olmuyor ama eşim saçma buluyor bunu mesela neden bir kere basılınca çalışmaz ki diyor😂
ekins kpd v12 kullanıyorum koca bir köpeğim ve 160 m evim var her gün koltuklar dahil süpürüyorum şarjı tam yetiyor yataklar başlıklar vs yaparsam yetmiyor şarja takmam gerekiyor ama halılarımı her zaman 2 tur süpürürüm
ekins kpd 4 5 kere hazne boşaltıyorum yani düşünün öyle güzel süpürüyo ki bizde zaten tüy toz sürüsüne bereket bide hava temizleyici kullanıyorum kullanmasam nolurdu acaba. Cadde üstünde evim 1. Kattayım camın önünde otobüs durağı var yıldımm
kpd ekins benim de öyle ya ara sokaktayım halbuki. Hee gün çocuğun yattığı yeri süpürüyorum yatağı vs akşamdan sbaha nerden geliyo