Ossslem Bebegim 3 aylik rota asisi ilk doz yaptiracagim ebe uzman doktordan recete getirirsen asiyi saglik ocaginda yaparım dedi , devlet hastanesindeki doktor recete yazabiliyor mu yoksa ozele mi gitmeliyim ? Yaptiranlar nasil bir yol izliyor yardimci olursaniz sevinirim
zeynepblue Ossslem devlet hastanesi doktoru reçete yazabilir aşıyı alırsanız devlet hastanesinde ki doktorlarda yapar sağlık ocağındada yaptırabilirsiniz
asii71 Ossslem bana öyle birşey demediler 3 aylıkken eczaneden aldım sonra sağlık ocağına götürdüm orda yaptılar iğne değil zaten ağızdan veriyorlar sende yapabilirsin demişti ama orda yaptırmayı tercih ettim
ben941_ Ossslem her iki hastaneden temin edebilirsiniz peki bu aşının ücreti ne kadar yanlış anlamayın benim bebeğimde 2 aylık şuan bende yaptırmak istiyorum
nesemom Ossslem rota için değil ama menenjit için reçete gerekiyor demişlerdi bana doktorum rotayı yaptırabilirsin dediğinde eczaneden aldım sağlık ocağında yaptırdım hatta kendim verdim çocuğuma zaten ağızdan sıvı bir aşı kendi doktorunuz yazar devlete gitseniz yeterli olur
Ossslem asii71 ben de alip yaptirmayi dusunuyordum ama recete isin icine girince mecbur hastaneye gitmem gerekiyor
gulsen13 Dün yaptırdım daha ilk dozu, reçete gerekmiyor ki özel aşılarda gidip direkt alabiliyorsun eczaneden devlet karşılamıyor ki reçete edilsin sadece onay verir doktor, yaptırabilirsin sıkıntı olmaz diye
TalentedMom Ossslem ben geçen sordum sağlık ocağına biz yapıyoruz dediler ama reçeteyi bilmiyorum eczaneden alıp giderim özel aşı sonuçta
visneliturta_ 2250 ye aldım ben daha dogrusu ucreti odeyip.eczaneye ayirttirdim zam gelecek demisti eczaci 7 kasimda yaptıracağım sehir hastanesine takip yaptiriyorum ben ordaki.dr um 3.aylik kontrolune gelirken getir ben.yaparim dedi agizdan verilen bir asi oldugu icin.giderken yaniniza kaşık goturmenizi tavsiye ederim 😊