dammy meleksalpci cokbilmismom Bebekleriniz nasıl acaba? Biz de bir saat önce olduk aman yarabbi hiç bu kadar ağlamamıştı yıktı ortalığı Şimdi öğle uykusunda, umarım ateşsiz geçer azı da çıkartıyor..
cokbilmismom dammy Ertesi sabah kolu kıpkırmızı oldu ve şisti ne yazık ki 😢 bir kaç güne geçiyormuş bu durum
dammy AslanKadini_ mamacitaa_ cokbilmismom ayisit Bacaktan yaptırlar ikisini de kızıma Şimdilik iyi gibi ama öğlen olduğumuz için geceden korkuyorum biraz Çok kalın giydirmeyip takip edeceğim bakalım Bu arada kızım ne zaman aşı olsa özellikle karma, şişip kızarıyor 1 hafta sürüyor geçmesi Bunda da beklediğim bir şey maalesef 😞
AslanKadini_ meleksalpci pazartesi asi oldu ates olmadı kolu sisti kızardı tabi ağladı biraz geçti şimdi kolu onun harici huyu suyu aynı
cokbilmismom AslanKadini_ kizariklik ve şişlik bizde de oldu o bolge sert ve çok sıcaktı kaç günde geçti acaba
AslanKadini_ dammy benim hemşire iki kolunda vuralım dedi bende siz bilirsiniz dedim bacağından vursa nolurdu bilmiyorum tabi.. geçmiş olsun 🌺