asellmiihramom Çocuklar keçeli boya sürmüşler kızlar ne yaptıysam çıkmıyor napıcam çok kötü duruyor sildikçe kumaş aşınmaya başladı
CheriBlossom asellmiihramom porçözün leke çıkarıcısı var kuzum pembe şiseli ben Ada’nın kıyafetlerine falan da kullanıyorum domates, salça, karardut suyu falan hepsini çıkardı şimdiye kadar keçeli kalem de denemedim hiç ama işe yarar belki
hafizevr asellmiihramom canım koltuktaki tüm lekeleri bulaşık makinası tableti çıkarıyor🫣 kovaya az ılık su dök tableti içinde erit sonra lifle yada file gibi bir şeyle sil güzelce hemen çıkar💖
asellmiihramom CheriBlossom aldırayım canım onuda deneyim nasıl bir kalemse çıkmıyor çok kötü duruyor görüntü
zeynebimd Çamaşır sodası arapsabunu çok az ılık su ile açık sonra tül parçasına batırıp üstten çok bastırmadan silin bu zmana kadar çıkarmadığı leke görmedim inşallah çıkar 🥲
[silindi] asellmiihramom aspirin diye deterjan var ya kırmızı o çok güzel temizliyor lekeleri keçeli kalemi temizler mi bilmiyorum ama deneyebilirsin canım ❤️🥰