kaymakliekmekkadayifi Kızlar 8 aylık bebeğim için bakması için komşuma vermeyi düşünüyorum. Şartlarımız şöyle haftada çoğunlukla 2 gün bazen 1 gün . Ayda ortalama 7 8 gün sabah 08.00 den15.00-15.30 a kadar bakacak. Sizce ücreti ne olmalı ?
acimavi kaymakliekmekkadayifi asgari ücrete göre gün ve saat hesabı yapınca yaklaşık 4.600 gibi bir ücret çıkıyor
kaymakliekmekkadayifi acimavi bizde ortlama 5000 tl gibi düşündük aslında ama az mı olur emin olamadık. Çünkü öyle anlar gelecek ki 1 hafta hiç bakmadığı bile olacak 1 ayda 5 6 güne düştüğü bile olacak
kaymakliekmekkadayifi Denizpasam tam gün mü baktırıyor ? Bizim yarım günden az fazla tamdan az eksik olcak😀
kaymakliekmekkadayifi feync açıkçası 8 bin çok bence. Çünkü öyle haftalar olcak ki hiç bakmayacak ayda 5 6 gün anca bakıcak max. Bakacağı gün 8 gün
Denizpasam kaymakliekmekkadayifi canım malesef saat olarak değilde, o günü direkt bağladığı için yarım gün değilse saate pek bakılmıyor. 6000 verseniz bende makul olur
Hep_oyle_olur_zaten kaymakliekmekkadayifi sağlıkcisiniz sanırım Bence günlük fiyat olarak anlasin bu şekilde kaç gün bakmissa ona göre ücret verirsiniz
feync kaymakliekmekkadayifi bebeğiniz kücük olduğu için ve biraz bakma durumu belirsiz olduğu için belki karşı taraf sıkılıp baska birini de bulabilir en azından 8 bin memnun eder diye düşündüm
kaymakliekmekkadayifi Hep_oyle_olur_zaten net bi ücreti olsun aylık bazda diye düşünmüştüm ama sanırım öyle olucak gibi
kaymakliekmekkadayifi feync normalde çalışam yada iş arayan biri değil evde oturuyor. Yani onun için havadan bi gelir kaynağı olucak aslında