Mom9 Mama önlüğü kaşığı ve tabağını aldım. Nevresim takımıda güzeldi onu da kaptım. Hikaye kitapları aldım. Tavsiye ederim. Bugün bime geldi 🥰
Esiladuru Mom9 6 magaza gezdim 1 tane canta bulabildim diger seylerden tabak olsa kasik yok oyuncaklari kizimin ilgini cekmiyor pek o genelde etrafi dagitmayi seviyor 😂 hic birsey birakmiyorlar 😂
Balkiz Mom9 tabak ve kasıkta ki iğrenç kokuyla basedebildiniz mi bende aldım sirkeli suda falan beklettim ama yok buram buram plastik kokuyor
Mom9 Esiladuru valla benim gittiğim mağazada 5tane falan kalmıştı. Herkes giyeme rağbet etmiş zıbın pijama bulamadım bende 😅
Sema6666 Amcamin kizi bimde calisiyor aslnda ondan siparis vericektm mama sandalyesi felan ama neyms orda calistigi icin alamiyorms vs vs yalan yani oyizdn bim bize uzak gidip alamadm😏
03saliha06 Sema6666 canım yalan değil gerçek söylüyor bim ve A101 de öyle yapıyorlar çalışanlara ürün vermiyorlar yengem orda çalıştığı için biliyorum ama ayırtayım siz alabilirdiniz orası ayrı
minnakkus Sema6666 salla samani inekler ac kalsin.. Gecen hafta ayakkabilik almaya gittik bimdeki cocuk abla sayili geldi burdaki elemanlar aldi dedi satisa koyamadk dedi ordan biliyorm
Ibooya Sema6666 benim eşimde bimde çalışıyor urunler 1 hafta önce geliyor eger tek urun gelirse ayıramıyor ama 2 3 tane gelirse kendine ayırıyor.esim bugun kaydirak isikli top falan almis hatta
Sema6666 03saliha06 ayiramiyorda soledm kzi ama cnm 2 yengesi vr inalra aldi ayirtti artk nasl olduysa 😁neyse ckta onmli deil internettn siparia vericm mama sandalyesni artk
03saliha06 Sema6666 ayırabiliyorlar hatta yengem gelir gelmez ayırıyordu satışa çıkmadan bir hafta önce geliyor ürünler yani o zaman istemediği için ayırmamış bencede İnternet’ten alın kargocu hariç kimseyle muhattapta olmamış olursunuz 😊
Kumrununtanesi O kadar da abartmaya gerek yok yahu topu topu fiyatlar aynı her yerde bir plastikciye gitseniz de bulabilirsiniz o fiyata. Bim olduğu için gözümüz boyanıyor sadece hepsi bu.
Mom35 Balkiz hadi ya bende tabağını aldım ama daha açmadım. Ek gıdaya 1 buçuk ay var bol bol yıkarım o zamana kadar çıkar belki kokusu
Mom9 Balkiz evet mama önlüğündr bende o kokuyu aldım. Şimdi çamaşır makinesinde soğuk programda yıkıcam sirkeli durulama yapıcam. Arkadaşım öyle yap dedi. Çok kullanışlı ama tam oldu. Normalde oioi mama önlüğü almıştım ama şuan büyük geliyo. Diğer mama önlükleri de çok batıyo. O yüzden idarelik iyi yani bence 😊
Gezginprenses Mom9 sallanan at, oyuncaklar, melamin mama tabağı, zıbın, silokon mama önlüğü ama mama önlüğü ilginç plastik kokuyor
Mom9 Hatice85867 sevimli dostlar ve kukulinin kitapları. Sayfaları kalın canlı renkler kızımın ilgisini çekti😊 baya vardı yarına da kalabilir umarım alabilirsiniz
Sema6666 minnakkus ya bn koy yerindeym bizm burda a101 vr bide baska marketler var 3 tanede daha yazn bimle şok market aciliyor anca calisanlarla beraber acican marketi ozmn istedigni alcan😁😂