arasbabym cnuryasar nerden biliyorsun kız bize de tamin yapar mısın 😂 https://hizliresim.com/atf1yx2 Foto olarak yüklemeyi bulamadım maalesef
monaroza88 aslanmomy öğrenince beni de etiketleyin lütfen ben de merak ettim uydursam da tuttu mu diye🤣
zeynep661_ aslanmomy sağlıkla gelsin ama ben kız düşünüyorum belli olunca mutluluğunuzu bizimlede paylasirsaniz seviniriz 🥰
cnuryasar senanrrr erkek gibi duruyor ama %65 diyeyim allah gönlüne göre versin canım tabii ki tahmin benimki elbet en iyisini rabbim bilir
cnuryasar Ruzgarcakil01 daha 8 haftalık canım 10 -11 haftalık gibi olduğunda daha iyi gösterir ama kız demek istiyorum allah gönlüne göre versin aşkım💖
aslanmomy aslanmomy @monaroza88 @superanne527_ @esm15 @cnuryasar @zeynep661_ çok teşekkür ederim cinsiyeti bildiniz bugün doktor kızım olacağını söyledi 🥰
superanne527_ aslanmomy aaa gerçekten mi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🌸 şuan kendimder tirsyorum neyi hissediyorsa o çıkıyor şu sıra 😁
esm15 aslanmomy gözünüz aydın kız bebek berekettir anneye en güzel arkadaş sırdaştir Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin 🤲🤍
monaroza88 aslanmomy o zaman dansss💃💃💃💃 uydurmuştum ama tutturmuşum nokta atışı 🤣 çoookkk sevindim. Kızı erkeği yok zaten , hayırla gelsin, sağlıkla gelsin, mutlulukla huzurla büyütün bebişinizi🙏