amphetaminne Hanımlar merhaba, bebeğim 6 aylık oldu ve ek gıdaya başlayacağız. Bana kullandığınız memnun olduğunuz önerdiğiniz mama sandalyelerini paylaşır mısınız? Tabi bir de nelere dikkat etmeliyim alırken tecrübeli anneler bir yardım 🥲🙏🏻🥰
suheyla92 amphetaminne dumduz basit bisey alin tek kistas ayak basma yeri olmali. gerisi keyfinize kalmis. Ben daha dogmadan once a101e fisher price mama sandalyesi gelmisti turuncu plastik ayak basma yeri var masasi cikabiliyor almistim iyi ki almisim cok pratik bisey. Agir hantal bisey almayin gerek yok
nilyacagan cokbilmismom evet bende ikea antiloptan memnunum hem minik tam onlara göre hemde rahat genel olarak bende büyük bir mama sandalyesi de var ama ondan daha rahat ediyor ikea modelinde
anneveminikkizi alt kısmı cıkıp kısa bir sandalye gibi olanlar var ebebekte vs bakınca görürsünüz onlardan almanı tavsiye ederim (fiyatına göre ucuzu da var pahalı da) cunku bir sahil vs gidilince ayaklarını toprağa sabitliyorum ve o da bizle oturuyor sıkılmıyor