aysenurshn Merhabalar Kpss çalışmaya başladım ama bir türlü düzene giremedi gibi hissediyorum yeterli hissedemiyirum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
tahin aysenurshn yani siz daha iyi bilirsiniz ama güzel bir planlama ile bence halledebilirsiniz nerede takılıyorsunuz yardımcı olalım burada hem boşuna paranız gitmez, artık koçluk veren insan dolu her yer ama çoğu eğitimci bile değil
bossmomm aysenurshn ablamda kpss ye hazırlanıyor. Evde günde ortalama 7-8 saat çalışıyor. Bir aydan fazladı düzen oluşturmuş. Birde kendinize kronometre alın
aysenurshn tahin ders çalışma programı açısından henüz program yapamadım rastgele çalışıyorum 🥺 Aslında şu an sadece matematik temel atmaya çalışıyorum
Kediperest Kızlar ben ev işleri ve cocuk arasında asla olan yapamıyorum 😞😞😞 kocluk almak istiyorum o yüzden
Kediperest tahin şöyle ben temel matematik kitabı aldım tarihten den bay ilerledim ama mesela düzenli olmuyor bu da sürekli olmadığı için yoruyor umutsuzluk oluyor
Metehann12 Paranı boşa harcama bence ya ben 24te sınava hazırlanırken online kurs aldığıma dahi pişman oldum YouTube Derya Deniz resmen derece yapanlar orda da anlatiyo nasıl yaptıklarını sen düzenli calismadiktan sonra koç napacak ki sana
aysenurshn Metehann12 tabiki öyle ama en azından biri takip edince onu bitirmek için uğraşırım gibi geliyor
m167 Ben alıyorum Hacer hocadan güzel ilerliyoruz bana motivasyon oluyor gaz veriyor yani haftalik bitirmeye çalışıyorum güzel ilerliyoruz
m167 Bende matematik öğretmeniyim program yapmakta ve neyle baslicagimj düzeni bilemedim aldim mesela özel ders veriyorum bebeğim var düzen oturmadı aldim çok şükür 3hafta oldu ilerliyoruz
m167 aysenurshn elimde kaynak var onlardan ilerledik ama kendi de aldırdı kaynak haftalik bana program yaptı isterseniz günlükte yapıyor