trkl Kızlar sadecde anne sütü ile beslenen 4 aylık bebeği 24 saatte kaç defa beslemeliyim ? Saat aralıkları nasıl olmalı ? Kaç saatte bir emzirmeliyim ? Susuz kalır diye korkuyorum. Gece beslemek için uyandırayım mı ne yapayım neler yapmalıyım ??
suheyla92 trkl gunduz istedikçe (isterse saat basi isterse 3 saatte bir) gece uyandikca emzirin uyanmazsa beslemek icin uyandirmayin
nnoktaa trkl gebe okulunda şöyle not almışım.. Her ay 1 saat ekleyeceksin 1 aylık 2 saatte 2 ay 3 saatte 3 ay 4 saatte 4 ay 5 saatte 5 ay 6 saatte 6 ay 8 saatte bir emzirilebilir
zeyn6 trkl bebeğim 5 aylık gak guk dese meme teklif ediyorum emzikte tutmadı çocuk huzursuz olduğunu düşündüğüm zaman veriyorum kısacası hiç saat tutmadım
trkl suheyla92 emmek istemiyor . Gece 03:51-08:50-12:27-14:25’tr emdi. Saat 18:00 emmiyo . Bıraksam günlerce emmez. Bu emzirmeleride zorla yaptım . 4 ay 12 günlüğüz . Artık yoruldum 😢
minikmucizemm19 5 aylık bebegım poposunda çatlak olduğu İcin doktorumuz 3 saatte 1 dedi ama bebegım her saat ıstıyor genelde emziriyorum
trkl nnoktaa 4 ay 12 günlük bebeğin . 5 saatte bir sadece anne sütüyle besleniyor ayrıca memeyi tam boşaltmıyor . 5 saat aç kalsa sorun olmuyor mu susuzluk vs
trkl zeyn6 bende gül dese teklif ediyorum ama istemiyor . O yüzden sordum zaten ortalama süreler var mı varsa nedir diye .
suheyla92 trkl allah allah acikmasi lazim benmki gunduz saat basi bile istedigi olurdu gece max 3bucuk saatte bir kalkar emerdi. Dokturunuza sordunuz mu ne diyor
nnoktaa trkl bu maks süre olarak belirtilmiş. Ne kadar sık emmek istiyorsa o kadar emzirebilirsiniz. Yani kural gibi düşünmeyin. Gece uyanmadıysa uyandırıp emzirmeyin mantığı ile düşünün 🥰