ozdcngz Bebeğim part part besleniyor sizce neden ? Bi verişte 150 ml felan içmiyor 4 aylık 60 bi içiyor 90 bi içiyor gibi değişiyor bazen 30 içiyor kesin içtiği bi miktar olmuyor
unnamed2305 ozdcngz merhabalar benim bebeğim de öyleydi çarşamba günü 5 aylık olucak, biberon emziğini değiştirin, eğer 0-3 ay kullanıyorsanız yorulup bazen az içiyorlar ya da biberonun ucunu denebilirsiniz. Daha fazla içer tek seferde
ozdenizzz ozdcngz aşağıda yazan arkadaşın dedikleri de doğru ben de buna benzer bir şey diyecektim ayrıca benim bebekler de 5 ay 12 günlük benimkiler de bazen 150 bazen 120 bazen 100 içebiliyor kilo ve gelişimin de bir sıkıntı yoksa önemli değil bu durum.
ebrucellat ozdcngz benim ikizlerde böyle gazdanmi neden acaba çözemedim ama bnmki muhtemelen gaz çünkü bazen ikinip kusuyorlar
ozdcngz ebrucellat çok gazlı bir bebek değil bnmkisi beslenme sonrası hafif kusma oluyor gazını çıkartırken o da bi düzene oturtamadım galiba ben umarım ikizlerin herşeyi yolunda gider sağlıkla büyüsün bütün yavrucaklar 🌸