H_S_FS dişleri çürür tedavisi bu yaşta yok haliyle ya anestesi verip çekerler tedavi etmeye calisirlar bayiltip yada o ağrıyla yaşar diğer disler çıkana kadar ve curuklerin kiriklarin altından çapraşık dişler gelir buyrun yıllarca diş teli tedavisi ve bu şekilde yemek yemedigi için çok ciddi anlamda kan değerlerinde büyümesinde bozukluk olur yani zararlarini biliyoesunuz zaten benim çevrem de vermek istedi hala istiyorlar babam sürekli bakkala götürüyor allahtan baş edemem diye eve gelene kadar açmıyor babam gidiyor alıyor getiriyor ben kaldırıyorum kafası biraz karışık babamın yoksa kararıma saygı duyuyordu bizim evimize asla abur cubur zaten girmez abur cubur seven yiyen insanlar değiliz yani eve almazsanız çocuk bilmez abur cubur isterse de saatli olarak kurumeyve kuruyemiş verin bazen kuzenleriyle bir araya gelince istiyorlar görüp ben herkese kaldırtip tatlı falan ikram ediyorum evde yapılanlardan biraz olsun veriyorum çok katiyim beslenme konusunda 2.5 yaşında çocuk günde 2-3 kez süt içerse ağzına lokma yemek koyamaz çünkü