san1 Nerede yaptırdınız ? Bir de hangi aşıyı tercih ettiniz Sağlık ocağı doktorum ben reçete yazarım aynı gün eczaneden ilacı alıp hemşireye yaptırabilirsiniz burada dedi siz nerede yaptırdınız
myangelson san1 çocuk doktoru takvim çıkarttı ve reçete yazdı bize. bexsero ve nimenrix 7. Ayda başladık
onceuponatime_ san1 3,5,13.aylarda bexsero ve nimenrix aynı anda vurulacak diye planladık 13.aydaki aşısı kaldı diğerleri yapıldı.Reçetesiz eczaneden aldık aile hekimliğindeki hemşiremiz yaptı aşıyı
san1 myangelson bad28 onceuponatime_ minikmucizemm19 iremsarp myybabyy myybabyy Bilgileriniz benim için çok kıymetli teşekkür ederim bebeğim 3 aylık s ocağı hemşire acele etmeyin dedi kafam karıştı 5. Ayda mı başlasam diye de düşünmüyor değilim çocuk doktoruyla bi görüşmeyim
bad28 Nimenrix ve bexsero 7. Ayda yapıldı. Diğer dozlar 9 ve 13. Ayda dedi. Hastanede muayeneden sonra yaptırdık.
minikmucizemm19 Özel aşı olduğu için hemsiremiz önerdi bize 2 isim verdi nimenrix aldık yarın aşısı var doktora yazdırmadı özle aşı tercih meselesi dedı
myybabyy Çocuk doktorumuzun hazırladığı takvime ve yazdığı reçeteye göre eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık.
myangelson san1 aynen doktorunuzla görüşün. Bize 3-5-13 diye çıkarttı başta ama vurduramadik o zaman maalesef. 7-9-13 olarak tekrar takvim çıkarttı bize doktor siz de görüşün bakalım ne diyecek
ymrrrr san1 yurumüyorken başlayın bitsin bir an önce ben doktorumun 1 yaşından sonra tek doz hatasına uydum ama beceri ve nimenric yapılınca tam bir koruma oluyormuş şimdi ikisine birden başlayacağız ne güzel şimdiye biterdi bacak ağrısı yaptığı için yürümeden yapılsın diyorlar
myangelson hamcokelek33 normalde 3-5-13 dedi bize ama vurduramamistik sorun değil tekrar takvim yapalım dedi 7-9-13 yaptı 7 ve 13 de iki aşı birden vuruluyor 9. Ayda 1 tanesi vurulacak nimenrix ti sanırım yani biri 3 doz biri 2 doz olarak ayarladı. 3-5-13 de yaptirsaydik ikisi de 3 doz olacakti
myangelson hamcokelek33 yok hiç sıkıntı yaşamadık önceki aşılar kadar huzursuzluk ta olmadı. Biraz huzursuzluk yaptı zaten benim oğlum normalde de huysuz aglak o yüzden aşırı birşey olmadı 😄 umarım öteki dozlarda da böyle olur
hilalsmz 3 aylığız bir markayı olduk ağır olan cumartesi günü aynı anda yapılmamasının sebebi yeni ateşli hastalık geçirmemiz yoksa aynı anda yapılıyor