gizememre Selam kızlar asker çantanız hazır mı ?😂 Kocanıza anlatacağınız askerlik anınız ne olurdu ? 😂
[silindi] gizememre 😂😂 ben şimdiden bakım kremlerimi makyaj malzemelerimi falan attım çantaya hazirda dursun aniden celp kağıdı gelebilir
Rumeysa_arya4 anonimli Bir posta denk geldim instada adamın biri demiş ki.. Devlet boşuna kadınları göndermiyor abi baksana hiç kadınların arasında ben bedelli yapcam diyen var mı yok devletin kadına her zaman ihtiyacı var😂😂😂
ek15 anonimli ohh iyi çocukları baba ya bırakıp askere gitmeyi hiçbir annenin içi el vermezdi. Babaya cocuk emanet edilmez demişler😂
Meri-Mel gizememre Komutanım ama Zehra bizim dedikodumuzu yapıyor 😂😂😂 Komutann beyyy kızımı çok özledim hiç mi arama yapamıyoruz 😁😁😁
alinmom gizememre Sayılır sayılır, evdeki nöbetler, kriz yönetimi ve tatbikatlar tam askeri eğitim. 😂
gizememre [silindi] aşkım nemlendirici unutma kuru bir yere gidersek hahdhbsbs güneş kremini peki asla hahhdhsh
pinar297_ Keşke olsa da gitsek valla [silindi] makyaj yapmaya vaktimiz olucakmi acaba 😉erkekler arıcak çocuklar sizi istiyorr 🤪
[silindi] gizememre 😂😂 ben şimdiden bakım kremlerimi makyaj malzemelerimi falan attım çantaya hazirda dursun aniden celp kağıdı gelebilir