Mom0870 Bebeğim 8 kez kaka yaptı bir günde demiştim doktor maflor şase yazmış hiç muayene etmeden doğrusu tereddüt ettim bebeğim 3 aylık
Gokcensare Mom0870 maflor probiyotik zararsız canım benim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kaka yapamayan bebeklerede fazla yapan bebeklerede veriliyor
Bsrkoc Mom0870 8 kez çok mu günde? Benim bebeğim de bazen yapar öyle her bezini açmamda muhakkak kakası da olur 2,5 aylık
Seda42 Mom0870 kızıma kullanmıştım canım bagirsak düzenleyici probiyotik günde 10 kez kaka yapıyordu ve çok sancılı oluyordu Dr o yüzden vermişti bize
Deletedmom55 Mom0870 kuzum gönderi eskiymiş ama benimde bebeğim 10 aylık maflor şase verdi doktor iyi gelmiş miydi ve nasıl kullanmıstınn
Mom0870 Gokcensare şase olanı da zararsız mı damlasını kullanmıştım şimdi de biogaia veriyorum zaten o da probiyotik Damla
Mom0870 Bsrkoc benim 2. Aydan beri 2-3 günde 1 canım. Bir şey diyemem senin bebeğinle ilgili kuzum sağlık bu çok bilgim yok ama dün 8 bugün de 3 kez yaptı oğlum yarın için çağırdı doktor