bossmomm Merhaba kızlar laptop alacağım uygun fiyata önerebileceğiniz var mı ? Donmayan çabuk ısınmayan. Acer marka nasıl kullanan var mı ?
Rabiiul bossmomm bizde acer kullandık çok güzel sonra monster aldık aceri rafa kaldırdık 😆 sonu satış oldu tabi
tarana19 bossmomm Asus bence işinize yarayabilir, fiyatları değişken, performansına uygun daha yüksek fiyata olanları da var. Benim iş laptopum HP, şahsi Asus. Dizayn ve yazılım için kullanabiliyorum, kalitesi iyi.
forumgurmesi Lenovo marka kullanıyor eşim hızlı olduğu için aldı anlık ihalelere girdiği için. Çok memnun gerçekten saniyeler içinde açılıyor,asla donma felan gözlemlemedim. Bizim aldığımız üst bir model geçen sene 35 bindi ama mutlaka daha uygun olanları vardır markaya kefilim yani :)
bossmomm forumgurmesi evet lenovonun uygun modelleri var trendyoldan baktım ama yorumları iyi değildi. O kadar yüksek fiyata alamayacağız maalesef
Rabiiul bossmomm bunu bilmiyorum bizde swift vardı bence teknosaya gidip bilgi alın ona göre kararınızı verin bazen BİM’e de geliyor eve teslimatlı ürünler var
etkafa bossmomm bizimki bundan değil canım teknosadan aldık bizde adam onu önerdi bi sıkıntı da yaşamadık