Bebeknaz Kızlar beni artık kullanıyor gibi emzik gibi ağzına ek gıda hiç birşey almıyor bende kesmek istiyorum ama bı anda kesmek istiyorum nasıl başaracağım yapacağım bilemiyorum( emmeden asla uyumuyor )
kagom27 Bebeknaz sabır taşı kullandım aktardan aldım asla memeden kesemem diye düşünürdüm 3 gün sürdü söylerlerdi inanmazdım.
ayisit Bebeknaz ben de bıraktırmak istiyorum ama hiçbir türlü uykuya geçemiyor. 2 gündür gündüz emzirmeyi 1 e indirdim uyukuya geçerken emiyor sadece geceyi henüz halledemedim birkaç kez denedim ama 1,5 2 Saat ağladı dayanamadım
etkafa Bebeknaz bizde yapışık gibiydik birmiş parfüm şişesini yıkayıp sirke koydum o memeye geldikçe fıslattım ağzını bile vurmadan konuyu alınca gitti ağzına alsa da bişey olmaz midesi bulanıyor daha gelmiyor 🤭bir hafta böyle ara ara geldi kokuyu hissedince pis dedi öyle bıraktık 😍😍
kagom27 Bebeknaz su ile seyrettim normal bir taş küçük su ekliyorsunuz üstüne pekmez gibi oluyor kıvamı sonra sürüyorum kokusunu sevmiyor uzaklaşıyor
ayisit Bebeknaz teşekkür ederim umarım kesebilirim diş döneminde olduğu için zorlamıyorum şu an dişi tamamlanınca tekrar deneyeceğim kesmeyi