ser666 Arkadaşlar Hayırlı günler oğlumun ilk dişi çıktı bizim oralarda diş hediği yapılır eşim asker olduğu için Tekirdağ’ın bir ilçesinde oturuyoruz eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanıştık 5-6 kişiyiz bu hafta sonu falan yapmayı düşünüyorum hediğin yanında ne ikramlıklar yapabilirim daha veya nasıl bir süsleme yapabilirim önerilerinizi açıyor
batuhanbey ser666 poğaça börek patates salatası makarna salatası çiğ köfte mercimek köftesi tatlı tuzlu kurabiye çeşitlerinden seçtikleriniz olabilir
firstmama Havuç tarator, narlı arpa şehriye salatası,poğaça yada börek , mantar salatası ya da şakşuka. Öneridir
ser666 batuhanbey Vallahi tanıdığınız falan mı var onun için de geleceksiniz bilmiyorum ama yani gezilecek hiçbir yeri yok öyle yani hani eğer dediğim gibi tanıdığınız Yok lan merak ediyorsanız o yüzden gelecekseniz gelmenizi tavsiye etmem çünkü çok küçük bi yer gezilecek hiçbir yeri yok
batuhanbey ser666 liseden arkadaşım orada oturuyor ona gitmeyi düşünüyorum. Bir iki defa gitmiştim bende küçük bir yer dediğiniz gibi gezilecek bir yeri de yok