Beren2323 Halen uyutuyor musunuz benim kızım sabah çok erken uyanıyor öğlen uykusu geliyor uyutuyorum tam yanından kalkıyorum uyanıyor bu sefer sinir krizi geçiriyorum .
Prensesannesi32 Beren2323 kendi uyumak isterse uyutuyorum uyumadigi zaman da akşam üstü hiç dayanamiyor erkenden yatıyor dun uyumak istemedi mesela ama saat 6.30 7 gibi dayanamadi uyudu sabahta 7.30 8 de uyandi
momikaa Beren2323 çok erken uyandıysa uyuyor ama 10 gibi uyandıysa pek uyumuyor bir aydır düzenli olan öğlen uykusu bozuldu bazen uyur bazen uyumaz böyle böyle bırakıcaz gibi gündüz uykusunu
AzraTalha Beren2323 tam 2 buçuk yaşında uyutuyorum yoksa çok hırçın oluyor. Akşamda 10 buçukta yatıyor sabah 7de en geç 8de kalkıyor
binnur37 Beren2323 Ben 12.30 yatırdım az önce uyandı şimdi geri uyumasını bekliyorum. Uyutmasam akşam üstü uyuyor bu sefer gece uyuması zor oluyor . Uyutsam erkenden yanından ayrılınca kalkıyor vallahi şaştım kaldım napacağımı şaşırdım artık .
Beren2323 momikaa benim kızımda düzenli uyurdu ama şimdi uykusu geliyor uyuyorda ben kalkınca uyanıyor
Beyzaveduru Kızım uyumamak için herşeyi yapıyor. Sabah 7 gibi kalkıyor başarabilirsem öğlen 1-1,5 sat uyur. Yoksa akşam erkenden yatırıyorum 8 gibi. Çok yorucukuyor dayanamıyor ama uyumak da istemiyor
Beren2323 Beyzaveduru diğer kızım gündüz uykusunu çok erken bıraktı bu kızım bırakmaz inşallah diyordum ama o da bırakıyor
Beren2323 binnur37 benim kızımın da uykusu geliyor önceden uyuyordu şimdide dalıyor tam kalkıyorum uyanıyor
Prensesannesi32 Muallaaa kalkti ama su istedi geri uyudu o konuda masallahimiz var biz yeterki yanında olalım ışık kapalı olsun geri dalar uykuya
pinhananne Öğlen uyursa akşam geç uyuyor diye öğlen uykusu yaptırmamayı deniyorum ama sabah 7de kalkmasına rağmen akşam 9 oldu hala uyumıcam diyor direniyor 🤦🏻♀️