Liliyy Durumlara bakıyordum en son gizli Bi durum çıktı resim falan görünmüyor sadce gizli ama adı yazıyor acaba bu kişi benimi gizlemiş oluyor😂 isimde görünüyor hani kendi ayarlarıma baktm herkese açık
tgb80 Liliyy Wp güncelledim daha bu sabah yeni güncelleme mi aceba 🤔İlkkez sizden duydum bende mersk ettim
Liliyy myangelson yok durumlar görünüyorya resimleri falan hiç bakmasan bile orda kim paylaştığı yazmıyor gizli yazıyor üstüne bastım ismi çıkıyor fotoğraf çıkıyor ama
ebizahmet Liliyy ss atsanız daha anlaşılır olur bence gizli normalde sessize alınmış görmek istemediğimiz durumlar oluyo ama başka bişey çıktıysa bilmiyorum
myangelson Liliyy normalde sen birini engellediğin zaman gizleniyor ismi falan gözüküyor sen basmadan açılmıyor. Yani senin engellemiş olman lazım başka da gizli durum bilmiyorum
kodummu_oturturumm Liliyy bu kişi her kimse onu sona almışsınız ,üzerine tıklayın açılsın üstte 3 nokta olur ordan geri al secenegine basın düzelir Muhtemelen eliniz yanlışlıkla değdi o kişinin durumlarını sona aldiniz
Liliyy Basınca isim yazıyor Bi daha bassam durumu görünür yani kendi ayarlarıma baktm hepsi normal bu kişide böle
Liliyy kodummu_oturturumm ay evet yaaaa yanlışlıkla gizlemiş görünür yaptım çocuğun elimi değdi naptı 😂 yoksa sabah sabah hayatı sorguladım