denizalismom Oğlumun kaşı gözü aynı babası , burnu ağzı ten rengi de ben 😂 yani ortaya karışık 😂 Sizin bebeğiniz kime benziyor 👶?
nnoktaa denizalismom deniz ali babasına benziyor kanka 😂 Neyse emo yamo da babasına benziyo. Allah huylarını bize benzetsin 😂😂😂
katya59 denizalismom Oğlum doğduğunda kimseye benzetememiştm ama bugün 11 günlük oldu aynı babasıı ten rengi ağzı gözüü fındık burnu babasına benziyor bi tırnakları çok güzel onda bana çekmiş bde yanağının kenarında gamzesi o kadar 😂
Pamukhanim_ denizalismom bizimde aynı gören ikinizi mix yapmışsınız diyor 🤣 yüz hatları burnu ağzı bana benziyor gözleri aynı babası
UrbanMom denizalismom annesinin erkek versiyonu 😂 esime kaş ve kirpik olarak benzer sadece ama hamileyken cok istedim çünkü esimin kirpikleri benimkinden guzel 😂 bir de babası gibi solak onun disinda anasının oğlu
aslhnkrts denizalismom gözleri ve ten rengi , saçları aynı benn 😂 geri kalanı baba 😂 huy olarak ben 😂💕
hasan033 Gözü yüz şekli baba ten rengi saç rengi ağız ben karışık zaten babayla bende benziyom görenler tanımayanlar ilk evlendiğimizde akrabalık varmı kardeş misisniz fln derlerdi
esm15 denizalismom ilk doğduğunda eşime benziyordu büyüdükçe bana birazda ablama benziyor prenses kızım 🐣👸