ozgeeemom İstanbul’da bera testi ( ileri düzey işitme testi) yapılan hastaneler nereler? Siz nerede yaptırdınız? Ne kadar zamanda sıra geldi?
myangelson ozgeeemom Bera testi referans merkezleri yazın çıkan PDF uzantısını indirin oradan bakın İstanbul’da baya bir hastane gözüküyor kamu, özel olarak
3kedili2bebekli ozgeeemom sadi konukta yaptırdım ben 6 ay sonra sıra geldi ama zaten ilk işitme testinden 6 ay sonra yapılıyor Bera
bebekse ozgeeemom Bakırköy Dr. Sadi konukk’ta yapılıyor altı ay sıra bekledik bizimki uyumadı ertelediler. Yine yaptıramadık artık üçüncüye de gitmedik 🥹
elifmr ozgeeemom ümraniye eğitim araştırma yapiyo Bera testini gidip randevu alıyorsunuz Bera testi için gün veriyolar
kubrakt1 bebekse merhaba işitme testinden 2 hafta önce de hastaneye gelmemizi söylediler bunun sebebi ne?
bebekse cataladirenenzeytin danışmaya gitti cataladirenenzeytin kbb nin işitme bölümü . 6 ay sonraya verdi
elifmr kubrakt1 kulağında kir varmı diye bakiyolar diye biliyorum kir olunca yine geçemiyo testten ve derin uyuması gerekiyo yoksa yanlış çıkıyo test