kızlar bebeğim 4 aylık ve sadece 1 ay emzirebildim o da ilk 1 haftadan sonra sadece geceleri emiyordu. 1 aydan sonra tamamen sağarak besliyorum hala. 3 pompa kullandım. ilk şarjlı pierre cardinle başladım(bence en iyisi buydu) sonra eller serbest bebebao muydu neydi onu kullandım ama gücü çok düşüktü. sonra eller serbest kiwi momy kullanıyordum fakat 2 ay aralkksız kullandım farkettim ki gücü gittikçe düşüyor. iyice eğilince tam sağıyor. gögüsümü artık boşaltmıyor. şuan sadece pierre cardini kullanıyorum ama onun da ilk zaman nerdeyse 1 saat giden şarjı artık 15dk da bitiyor. eller serbesti de çocukla kolay olduğu için almıştım ama bence eller serbest pompa hiçbir zaman gögüsü tamamen boşaltmıyor çevremdekiler de bundan şikayetçi. geçen sütüm azaldı sanmıştım eller serbesti o gün bıraktım ve şarjlıyı kullandım meğersem çekmiyormuş. şarjlı ile baya süt çıkardım. bana önerebileceğiniz eller serbest olmayan, şarjlı bir pompa var mı? 1 haftadır araştırıyorum ama uzun süre kullananlrdan tavsiye istiyorum. eller serbesti de artık sadece dışarda kullanacağım