snur99 öncelikle memeyi verin emsin zaten süt gelmediği zaman emmeyi bırakır, bırakana kadar iki memeyide önce bi emzirin sonra üstüne mama verin siz mama verirkende memeler dinlenmiş olur cocugunuz mamadan sonra uslu duruyosa veya uyuyorsa ardından sağım yapın 10-10 dk olarak sonra vaktiniz varsa bi yarım saat dinlendirin mesela memeyi tekrar bi 10-10 dk sağım yapın. Her mama vereceğiniz zaman bunu tekrarlayın önce meme sonra mama yapın ve günde 4-5 lt su için su aşırı etki ediyor hem memeyi uyarıcaksın hem su tüketicikisin ve ekstra ben kendim yaptıgım şeyleri yazıcam aşırı etki ediyor.
üzüm al ama kuru üzüm değil meyve olanlardan. Siyah, yeşil, kırmızı üzüm istersen üçündende al istersen istediğin 2 sinden falan yani şöyle mesela ben şuan yeşil ve siyah üzüm almıştım 3er kilo onları temizleyip ve buzdolabı poşetine ayırıp buzluğa atıyorum ve komposto yapıyorum kendime. Her yapışımda 4-5 şişe rahat çıkıyor ve 3 günde falan bitiyor ben severek içiyorum. Bu kompostoyu yaparken içine kuru dut ta at 1-2 avuç kadar oda süt arttırıyor. Onun yanı sıra solgar vitamin alabilirsin ben onu kullanıyorum veya bestlak mı ne oda iyiymiş onu kullanabilirsin. Tahin pekmez karıştırdım bi kaba koydum arada bi kaşıklıyorum onu ve bi tarif daha var smooti gibi bişi.
1 muz
2-3 adet hurma
1er yemek kaşığı chia ve toz keten tohumu
İsteğe bağlı kakao (ben kullanmıyorum)
1-2 yemek kaşığı tahin (sütün az diye sen ilkte 2koy)
süt
-
Bunları blendrdan geçir güzelce sonra koy bi şişeye dolapta durunca biraz katılaşıyor kıvamı ben kullanıcagım zaman küçük 250ml lik şişem var mesela içine koyuyorum üstüne çeyrek kadar süt koyup karışrıyorumki kıvamı içilebilir hale gelsin diye. Bu karışımda güzel süt yapıyor. Ve bol bol badem ceviz fındık tüketmeye çalış bunlarda sütü çok güzel yağlandırıyor. Ve helva da güzel süt yapıyo diyolar ben kullanmadım zaten yeterince tatlı tüketiyorum diye