asyazenger Arkadaşlar lütfen ama lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşmanıza ihtiyacım var. 18 aylık kızım var neredeyse 1 haftadır ne gece uyuyor ne öğlen uyuyor sık sık kalkıyor sürekli ama artık bitik durumdayım zombi gibi geziyorum ortalıkta napmalıyım
batusss asyazenger aynı konuyla ilgili bir konuşma açtım gerçekten yaşayan varmış iştah sıfır dişde çıkarmıyor 16. Dişi tamamlandı sanırım 20 diş olması gerekiyor oda 4 ay sonra falan çıkabiliyormuş gece saat başı ayakta gündüz uykuları 1 saat tek uyku yapıyor ve hasta uyumadığı için de toplayamıyor yorgun tam olarak ne zaman geçer birde çok gergin a desem çığlık çığlığa yaşayanlar yazarsa iyi olur bende burayı takipte kalayım
meltemuysal asyazenger bitik durumdayım bende bugün öğlen uykusu 7 dk yaptı siz düşünün sonra gece 9.30 a kadar uyumadı ki daha da uyumazdı ben zorladım da uyudu
artcmn Ayyy suan aynı konuyu yazmaya gelmişken gördüm.18 aylik kizim Aylardır uyku eğitimli olup dis zamanları dışında kesintisiz uyuyan cocuk 4 gündür varya uyku falan kalmadı. Cok iştahlı bebekti bi aya yakındır azaldı iştah. Ama uyku cok berbat duruma geldi ilk aylarda bile boyle uyanmazdi. Her saat başı kalkiyo ayağa alınıp illa sallanacak ve indirilmeyecek. Napicaz bu ne zaman geccek valla cok kotu bir haldeyiz
artcmn hazale966 ne zaman düzeldi sizin ? Yani bilsek ki 2 hafta veya 1 ay cidden bi sekilde katlanabiliriz bence ama boyle bi anda cocuk tamamen değişince insan o kadar afalliyo ki
keremcevriye Merhaba benimde oğlum 17 aylık tam bu konuya bakıyordum ki sizin gönderinize denk geldim , neredeyse 1 haftadır gündüz uykuları kısaldı gece 1 de bazen 3-4 te kalkıyor gündüz olmuş gibi uyumuyor da geri nasıl ne yapacağız bilmiyorum
hazale966 artcmn 18 aya girmeden başladı benim kızım 17.5 aylıkken. Şimdi üstüne hasta oldu iştah tamamen gitti. Zayıfladı🥺 azı dişleri de çıktı üstüne buda bir etken. 2 hafta sonra düzeldi ama. Merak etmeyin sizinde geçecektir sık sık teklif edin yiyecek. Az az da olsa sık deneyin. Sevdigi seyleri yapın. Benim kızım secici malesef sevdigi seyleri yaparak yediemeye çalısıyorum
artcmn hazale966 aynı durumdayız hem yukarı azı dişler patliyo hem agzi yara oldu hem bu atak. İnşallah bizim de max 2 hafta sürsün
asyazenger batusss geçmedi yani hala 1 saat bile uyumuyor yarım saat sadece zaraelıneşyler yemek istiyor çikolata dondurma kek
batusss asyazenger benimkide ev yapımı yoğurt normalde yiyordu hazır yoğurt verdim bi süre ona alıştı kesti ıspanak falanda yiyordu hepsini reddediyor öyle olunca hazır meyve püresi veriyorum aç kalmasın diye evde yapılan herşeyi reddediyor bi sabah kahvaltısı yapıyor az birşeyde olsa ama geri kalan herşeyi reddediyor
hulyacam asyazenger ben de kafayı yemek üzereyim 18.ayının içinde. Her gece fiks sabaha karşı 4’te uyanıyor ve sonra uyumuyor. Kendimi bi yerden atacam sonunda haağğ. İştah gitti azılar geliyor. Bir aydır böyleyiz
asyazenger hulyacam Bu net bi dönem ya ama geçiyor düzene giriyor tekrar ha eskisi gibi muazzam olmuyor ama tekrar uyuyor ben çözümü çok fazla yormakta buldum sürekli koşturuyoruz evin içinde sakşambaç yakalamaya vs onu yoruyorum sanırım işe yarıyor birde biz o dönemde emziği bırakma sürecindeydik sanırım sonra düzeldi
ikierkekanasii asyazenger 16 aylık bebeğim uyku gerilemesi var mı bilmiyorum ama doğduğundan beri ne gece uyur ne gündüz gece 8-9 kere kalkıyor doktor sağlığında sıkıntı yok muhtemelen uykuyu sevmiyor dedi perişanım