Sekerliyogurt Kızımda 6. aydan beri egzama var kış geldi geçmişti şimdi havaların ısınmasıyla birlikte yeniden nüks etti son zamanlardada siyah zeytin yiyor acaba oda dokunuyor olabilir mi sizce siyah zeytin alerjik besin mi
MaviNil Sekerliyogurt Zeytinin alerjen oldugunu duymamıştım açıkcası. Farklı yaptıgınız bir sey oldu mu son zamanlarda? Şampuan,deterjan değişikliği gibi?
Deletedmom277 Sekerliyogurt Bebeğinizin alerjisi var mı herhangi bir gıdaya karşı. Diyet uyguluyor musunuz bebeğinize
Sekerliyogurt MaviNil hayır o kadar çok araştırmıştım ki en ince ayrıntısına kadar biliyorum artık çok canımı sıkıyor hiç bişey yediremez oldum korkudan
Sekerliyogurt Deletedmom277 yumurta kavun bu tür şeylere alerjisi var ve doktorlar görür görmez çok alerjik bir çocuk diyor daha vermediğim bir çok şeye vardır alerjisi o yüzden her şeyi veremiyorum
Deletedmom277 Sekerliyogurt anlamanız için 2 gün zeytini kesip 2 gün sonra verip gözlem yapmanız gerekiyor. Alerji parmak izi gibi bebekten bebeğe değişiyor. Buna da alerjisi olur mu dediğim her besine alerjisi çıktı kızımın. O yüzden deneme yapmak lazım