humanur09 Kızlar umca (Umka)damla nasıl kullanıyorsunuz bide bazı yerlerde içinde alkol var diyor bilgisi olan yazabilir mi acaba
Cerenncee humanur09 ben şurubunu kullanıyorum içinde alkol asla yok kardeşim doktor onun önerisiyle başladık zaten
huniliabla humanur09 merhaba evet ıcerıgındekılerde etanol yazıyordu Etıl alkol var. Doktorumuza sormuştum kendusı prof asla tavsıye etmıyorum demıstı ondan kullanmadık daha çok karamurver ıcerıklı seylerı kullandık
humanur09 huniliabla minikkurttt Cerenncee Meri-Mel tüm cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar 🌺
Melike-emirasaf humanur09 grip aşısı almak için eczaneye gitmiştim orda ki eczacı kendi çocuğuna da yaptırmış ciddi yan etkileri olmuş bunu duyuna vazgeçtim umca solüsyon önerdi onu kullanmaya başladım etil alkol olduğunu burdan öğrendim bende çok şaşırdım şuan
Melike-emirasaf Cennet70 ilkten bizim doktorumuz da önerdi ama eczacı öyle konuşunca ne biliyim vazgeçtim bende aşı sonuçta
Aysee_38 humanur09 umcayı ben kullandım hepimiz kullandık valla ben bir işe yaradığını düşünmüyorum sürekli hasta olduk. Eşim ben öğretmeniz evde hastalık dönüp durdu ondan almayı bıraktık. Çörek otu yangına başladık. O bence koruyor
Duyulurum humanur09 hasta olduğunda 10 damla meyve suyuna ekleyerek veriyorum. Günde iki üç defa aç karnına. Faydası var mı emin değilim. Bir aydır kullaniyorum. İki hastalık hafif geçirdi. Su an üçüncü ve ağır geçiyor doktora gideceğim bugün.