gulucr Merhaba oğlumda 3 gündür kuru öksürük var ama sadece uyurken bugun saglık ocağına da götürdüm boğazda ya da ciğerde hiç bişey yok dedi doktor ilaç da yazmadı o sebeple gece de öksürükten yatamadı öğle uykusunda da aynı sekilde napmam gerek
ozdenizzz gulucr aynısını kızım da yaşadım hastalığa dair hiç bir şey yok fakat sadece gece başlayan öksürük var yatmadan 1 saat önce odayı hep havalandırıyorum biz alerji ilacı da başladık bir de 3 günlük aferim başladı doktorumuz 2. Günündeyim gece rahat uyudu.
Alyehus gulucr aynı durumda bizde de var iki kızımda da. Önce bekleyelim dedi doktorumuz zamanla artınca ilaca başladık. İki kızıma allerset içiyor+ antibiyotik. Bir uzmana danışın geçmiş olsun 🌸
kubyackck gulucr sarımsak ezip zeytınyagla bir gun dolapta beklettıkten sonra ayaklarının altına sürünce etkisi oluyormus denemedım ama baya yapan varmış
gulucr ozdenizzz alerji ilacını doktorun önerisiyle mi başladınız evde zaditen surubumuz var bu durumda vermeliyim evi havalandırma konusuna cok dikkat ediyorum
ozdenizzz gulucr tabi onun önerisiyle başladım. Çocuğunuz kaç aylık ya da yaşında? Şundan sordum çünkü sanırım en az 1 yaş altına şurup değil damla veriliyor damlayı da biz kilo başına veriyoruz. Bir de benim ablam yeğenime pamuğu ısıtıp göğsüne ve sırtına zeytinyağ sürerdi bebekken çok rahatlardı ben eğer devam etseydi öyle yapacaktım.
tunaaamom24_ gulucr anladım ben de yeni öğrendim de alerjik bünyeli çocuklarda kakao öksürük yapıyormuş o nedenle sordum aklıma geldi.
Yagzalp24 Akgünlük sakızını denediniz mi? Uyurken sırtına koyabilirsiniz. Ya da burada bir yazan olmuştu ondan görüp denedim ben sarımsak, bal(1yaş üstündeyse) ya da pekmez, limon karıştırıp verdim kendimde yedim iyi geliyor öksürüğe