Gozde04 Merhabalar Kayseri veya Niğde’ye taşınmayi düşünüyorum. Ama 2 il arasında kaldım. Kira durumu, şehirde yaşam zorluğu veya kolaylığı olarak, düşük gelirli olarak hangi ili tercih etmeliyim?
Dmt-01 Gozde04 kayseri büyükşehir niğde küçük bi şehir.Avm si bile yeni yapılmış sanırım ben örğrenciyken niğde de avm bile yoktu.niğde de bişey yok yani ama uygunluk açısından bilemem yaşayanlar daha doğru bilgi verir.Ne iş yapacaksınız ya da eşiniz ne iş yapacak ona göre karar verilmeli sanki.İmkan olanak olarak kayseri daha iyidir
ayrilbacim Gozde04 kayseride yaşayan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim gezecek yer bulunduğum yer vs cok ıyi beğeniyorum bir cok avm falan da var illaki birine yakin oturursun o kadar çok
forumgurmesi Gozde04 Niğde de yeni yaşamaya başlayan arkadaşlarımız var gittiklerine bin pişmanlar. Kendileri butik açtılar, para da kazanıyorlar ama her haftasonu Nevşehir’e Ankara’ya kaçıyorlar gezebilmek için. Kesinlikle Kayseri diyorum.
metemom_ Gozde04 Kayseri’de bütçene uygun ev çocuğuna göre yaşam alanı bulabilirsin Niğde daha küçük pek sanmıyorum
gzaydnlgm_034 Memleketim Kayserim💜 Kayseri de her bütçeye göre ev bulabilirsiniz imkanları güzel düzenli bir şehir şuan Adana yım Kayserinin ne kadar temiz ve düzenli bir şehir olduğunu daha iyi anladım. Yalnız biraz trafik sorunu başladı son yıllarda onun da çözümü çok farklı güzergahlardan da istediğiniz yere gidebilirsiniz.
ipeksiiimom Gozde04 ben Kayseri’liyim Kayseri tam yaşanılacak şehir. Büyükşehir her yer ayağınızın altında trafik vs çok yok ama Niğde’ye göre yaşam şartları maddi olarak daha zordur diye düşünüyorum kira vs.
rabis01 Gozde04 Bence Kayseri’ye git muhitine göre uygun ev bulursun temiz düzenli güzel bi şehir Niğde’nin evleri de pahalı düzeni yok sıkılırsın gezecek biyeri de yok
barbiee_ Gozde04 Kayseri’de de öyle gidecek gezecek çok yer yok ama Niğde’ye göre Tabikide kayseri herşekilde istediğini yapabilirsin kiralar pahalı ama kesim kesim uyguna da bulabileceğini düşünüyorum.