oylesinebiri__ evime ilk defa halı alıcam şimdiye kadar hiç halı almadım yani renk model hakkında bilgim yok ama bu tarz hoşuma gitti salonum büyük 2 tane alicam hangi model güzel sizce
oylesinebiri__ gizememre canım koltuklarim yok koltuklari gri lacivert bej tonlarında alıcaz perdelerim tül düz
goldengate oylesinebiri__ tam tersi olmali ve attigin halilari ben begenmedim once mobilyayi secmelisin Ben haliyi degistiricektim koltuklarda gozume batti simdi tum salonu degisiyorum ve haliyi en son alicam 😇
oylesinebiri__ beyzanuroz peki önerdiginiz modeller var mi ben pek bilmediğim için satıcı bana bunları gösterdi
ikiierkekkannesii oylesinebiri__ Bu modeller cok eski yani 6 7 yıl önce cok modaydı bunlar. Daha güzel yeni çıkan modeller var aslında bende 2 ay önce aldım baya güzel halılar var
beyzanuroz oylesinebiri__ koltuklarınız nasıl perdeleriniz nasıl onları atarsanız bence daha çok yardımcı oluruz bişe bu halılar herkesin evinde vart artk çok demode oldu
-Kuzika- oylesinebiri__ şimdi iskandinav model halılar var çeşit çeşit her salona her koltuğa uyumlu onlara bakın isterseniz. Halıcı elinde kalan satılmamış halıları belliki yeni model diye göstermiş size. Trendyoldan iskandinav halı modellerine bakın kafanızda şekillensin biraz. Şimdiden güzel günlerde kullanmak nasip olsun 🦋
ebrubtl oylesinebiri__ önce koltuk almıştık biz kafamıza uyuma renk halı almıştık daha modern halılar var canım biraz daha araştır bence
oylesinebiri__ ebrubtl işte bizim taşınma durumu olucak halı alıyım dedim önce havalar soğudu yerde halı yok modern halı nasıl oluyor 😂 döndüm dolaştım en yeni bunlar denildi
ikiierkekkannesii oylesinebiri__ elinizde sadece bu modeller mi var? Yani bu halılar içinden mi seçmek zorundasınız?
oylesinebiri__ ikiierkekkannesii en yeniler bunlar dediler 🥲 sanırım bilmediğim için onlarda bunları gösterdi siz nerden aldınız
oylesinebiri__ beyzanuroz hepsi değişecek salonum da l koltuk var alakasız bişey perdelerim keten düz beyaz gerçekten herkes çok demode dedi banada herhalde bunlar güzeldir dedim
beyzanuroz oylesinebiri__ önce siz koltuklarinizi perdelerinizi alın halıda yardımcı oluruz ama bunları kesinlikle almayın çok kötü
oylesinebiri__ beyzanuroz gerçekten buraya atınca gözüme çok kötü gelmeye başladı iyi ki hemen almadım teşekür ederim 🌸