zencefillikurabiyeadam Merhabalar. Birazdan havuç elma ve irmikli mama vereceğim. Akşama doğru da yoğurt veririm. Sizin menüde ne var?
gizememre zencefillikurabiyeadam sabah kıymalı yumurta yedi , birazdan tarhana çorbası içecek akşam da sulu köfte 🥰
degersizbirhayat_1 zencefillikurabiyeadam 1 yaş oğlum sabah tarhanası kaşarlı omlet yedi öğlene yaz tarhanası yaptım ekmek ve yoğurtla onu yiyor üzerine mama içiyor akşama da patates püresi üzerine köfte yapıcam
beybitolat zencefillikurabiyeadam tavuk suyuna tavuklu sebzeli koyu kıvamlı bi çorba yaptım içti. Akşama daha düşünme aşamasındayım🫠
Layddiana zencefillikurabiyeadam her zaman olduğu gibi hiçbir şey 😂 sadece damla damla olan anne sütü (13 aylık)
hsznysr Elmalı muzlu irmikli mama yaptım az bişey yedi üstünede mamasını içti uyuyor kalkınca avakado tadımı yaptıracağım insallah yer bu aralar pek iştahsız ek gıda ve mama reddimiz başladı bişey vermesem zorlamasam gün boyu yemez. Çabucak geçer bu zamanlar ins
zencefillikurabiyeadam hsznysr ben mamasını yedikten yarım ya da 1 saat sonra veriyorum. Ne kadarlık bebiş? İnşallah atlatırsınız mama reddini
zencefillikurabiyeadam beybitolat tavuk suyunu nasıl yapıyorsunuz? Ben de ilerde kullanmayı istiyorum
eozlem Sabah köz kapta biberli omlet, tahin pekmez, kaşar yedi. Öğlene kıymalı sebzeli makarna ve yoğurt. Akşama karar veremedim 14 aylık
anonimli Bilmiyorum bulamıyorum ne versem 😩 Şurda durayım da belki bişeyler fikir olur🙄 Sabah pankek yaptım eline aldı sıktı sıktı bıraktı. Ben yedim, yanlışlıkla kendime pankek yapmış oldum😂🤦🏻♀️
edayilmaz zencefillikurabiyeadam sabah yumurta yedi az önce de şehriyeli çorba içirdim (aralarda mama da veriyorum )akşama da bi tarif gördüm onu deneyeceğim
anonimli Dedektifgadget ya normalde yer ama Bi iki seferdir inat etti oyun yapmak istiyor Verdim eline bende oynadı oynadı o arada iki parça ağzına koydum onu yedi kaçtı gitti😂 evin her yeri pankek oldu süpürdüm temizledim kalanını da yedim 😂 Konuşabilse en azından ne yemek istiyor söylerdi yapardım böyle zor oluyor🤦🏻♀️
beyzzsenturkk_ zencefillikurabiyeadam 3 yaşında su an en kolayı makarna haşlıyorum ayakta zor duruyorum midem bulanıyor kokulardan akşama da dışardan söylicem artık haftalardır böyle idare ediyorum yemek yapamıyorum
Dedektifgadget anonimli Konuşabilse en azından ne yemek istiyor söylerdi yapardım böyle zor oluyor🤦🏻♀️ İnşallah o günlerinde görürüz 🥰🥰 bende yeni süpürdüm kraker kurabiye salatalık ne varsa döktü
aayyyssee zencefillikurabiyeadam sabah patatesli yumurta yedi öğlen makarna yoğurt aksama da köfte yicek inşaAllah
Pamukhanim_ zencefillikurabiyeadam Sabah menemen yedi Öğlen pırasa kavurması yedi Akşam da mantı ve pırasa yemeği var 1 yaşında
aslhnkrts zencefillikurabiyeadam sabah krep , muz , yumurta yedi akşama tavuk , patates , salata var . Salatayı pek seviyo benimki
yohh_yavv zencefillikurabiyeadam sabah nadir de olsa verdiğim tost ekmeğine çikolata sürüp yedi 1,5 tost ekmeği yanına meyve suyu Öğlen yemeği olarak tavuk suyuna şehriye çorbası içti Akşam yemeği olarakda etli kemik haşlıyorum et suyunada burgul pilavı yaparım yanınada yoğurt