dmllk Kızlar taktıralı 2 hafta oluyo adetime 5 gün kala taktırdım, doktor 1 hafta ek korunmamı söyledi korunduk ama sanırım adetimi kesti adet olmadım kasık ağrım var ama ortada adet yok taktıran tecrübesi olan varsa benide bilgilendirir misiniz lütfenn 🙏
beyzanuroz dmllk çoğu kişide aynı şikayeti duydum herkes adet kestiğini görmediğini söylüyor galiba özelliği bu sklde
1tosbikannesi_ dmllk doktorumla konuşmuştum bende bu konuyu 40 günüm dolduktan sonra taktıracaktım ama önermedi 3 aydan sonra ciddi şekilde adet düzensizliği yaptığını söyledi
gozz1 dmllk ben 40 ım çıkmadan bir kaç gün önce taktırmıştım. Şu an bebeğim 9 bucuk aylık ve hala adet görmedim. Doktorum bana emzirdiğin için 1 sene görmeyebilirsin hormonlardan ya da düzensiz olursun demişti. Ama implanttan dolayı mı olmuyorum yoksa doktorumun dediği mi doğru bilemedim😅 bir akrabam da taktırmıştı bebeği 2 bucuk yasında ama o adetini düzenli oluyormuş.
aysimacan dmllk ben de taktırdım doktorum adet düzensizliği yapabilir demişti ben ise geçen ay 3 defa adet oldum kişiden kişiye göre değişiyor demek ki
dmllk beyzanuroz evet bende baktım baya bu konudan şikayetçi olan olmuş maalesef ödem yaptı vücudum ya
dmllk 1tosbikannesi_ evet yapıyormuş ama en güvenli korunma bu gibi gelmişti bana spirallle hamile kalan da çok oluyo
dmllk gozz1 ya benimde bebeğim 2 yaşında bende düzenli oluyordum doğumdan 3 ay sonra normal düzene dönmüştüm taktıralı 2 hafta oldu işte adetime 4 gün kala takıldı ama adet olmadım
miranasaf06 dmllk sıkıntılı bişey mi bende taktırmayı düşünüyorum ama emzirirken tasfiye etmiyorum dedi doktorum çocuğa hormon yükleriz dedi spiralden de korkuyorum biraz kayma olayı vs çok yaşanıyor diye
miranasaf06 dmllk benim doktorum ben önermiyorum gende sen bilirsin dedi çünkü çocuğa hormon yüklüyor dedi çocukta erken ergenliğe girme memelerde büyüme vs yapar dedi sadece hap bide hormonsuz sprail dedi sprailden de ben korkuyorum kayar vs diye