birkimsee Merhaba arkadaşlar. Kızım 5 haftalık normalde uyur ama şu iki gündür burnumdan geldi. Saatlerce uyumuyor. Saatler sonra anca uyuyor o da kısa bir uyku. Emiyor altı temiz gazı çıkıyor ama uyumuyor. Ağlıyor ne istiyor anlamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor ?
annesii1 birkimsee daha 5 haftalık normaldir günü gününe uymucak ama atak haftalarını takip et bir de kolik olabilir mi belirtilerine bi bakın araştırın kolik de olabilir
serrasmom Çok normal, bizim de aynı şekildeydi. Bazı zamanlar bu olacak, sakin kalmaya ve onu sakinleştirmeye çalışın. Atak haftası vs olabilir, geçici olduğunu unutmayın
ebuhat Bizde şuanda 5 haftalığız aynı şeyleri bizde yaşıyoruz gündüz uykusu 20 dk anca yapıyor saat 3 ten sonra huzursuz oluyor ağlıyor sürekli memede de çok ağlıyor zor emziriyorum saat 6.30 dan sonra uykuya dalıyor gece de sürekli uyanıyor bende anlamadım ne zaman geçer acaba 😩
birkimsee ebuhat bizimde buna benzer durum bir kaç gündür. İnşAllah bir an önce geçer hem sizin hem bizim
fridaye Şu an aynı durumdayım napacağımı bilemiyorum siz neler yaptınız ve şu anki durum nasıl 1 ay 3 günlük oğlum