gamzee5151 Kızlar dün korunmasız ilişki sonrası ertes dıye bı ertesi gün hapı kullandım etkılı mı biliyor musunuz
aleynaozalpp14 gamzee5151 evet bende kullandım hamile kalmadım bi süresi var o süre içinde alınırsa bisey olmuyor
ahsenyy gamzee5151 ben yumurtlama gününe denk gelmişti ertesi gün hapı ile kalmamıştım 12 saat sonra almıştım
26merve26 gamzee5151 ben kullandım ertes72 yi 20 dk içinde içtim ama yumurtlama günü olunca gebe kalmışım ama düşük yaptım
26merve26 gamzee5151 geçikmemden 2-3 gün sonra kanamam oldu onun dışında olmadı oda değişikti adet sandım hatta peçeteye gelen ama yoğun olmayan şekildeydi
ilknuryasa Merhaba bende kullandım ama ama herhangi bi ara kanamam olmadı sadece 1 hafta oldu ama hala mide bulantım var normal mi bilmiyorum sizdede öyle oldumu mide bulantısı kalıyor mu etki olarak
gamzee5151 ilknuryasa benım kullanalı 13 gün oldu mıde bulantım var ve 5 gündür ara kanama oluyor çok kötü etkıledı benı
ilknuryasa gamzee5151 yaa biraz korktum açıkcası etkisi 3 gün sürüyor yazıyor heryerde bu sürekli mide bulantısı beni mahvetti artık inşallah etki etmiştir ilaç hamilelik belirtisi olmasında😅
egeniinnannesi gamzee5151 ilk 24 saat içinde içilmesi gerekiyor ama ben 8. Saatte içmeme rağmen hamile kaldım
ilknuryasa gamzee5151 12saat sonra içtim ismini hatırlamıyorum açıkçası stresten dikkat etmemişim bide emziriyorum şu an