Alyatrd arkadaşlar okul açıldığından beri öksürük burun akıntısı geniz akıntısı geçmedi , 1 buçuk ay oluyor , çok sinirim bozuldu artık ne kendi rahat uyuyabiliyor ne de ben. çok yoruldum, bu sene hep böyle mi geçecek
Eyllebr Alyatrd ay sadece benım kızım sanıyordum demek ki ilk okul başlaması böyle oluyor okul açıldı acılalı girip genzı tıkalı burnu tıkalı 😭😭 döngü gibi iki gün iyi sınra yıne gecmıs olsun sizede
Alabilgic3434 Alyatrd kızlar hamileyim bende grip oldum geniz akıntım vardı tuzlu suyla sabah akşam temizledim burnumu 4 gün sonra akıntı durdu bilginiz olsun hergün 1 kez temizleseniz de olur bu arada tuz kurutuyor burnumuzu ben bazen de birer damla zeytinyağ damlattım burnuna oda nemini dengeledi çok faydasını gördüm aklınızda bulunsun
Nil_defne Alyatrd aynılarını yaşıyorum artık dayanamayıp okuldan almama ramak kaldı 😔okul açılalı 1,5 ay oldu 15 yıl gibi geldi bana 😔kaç yaşında sizin çocuğunuz
queen_bee Ay bizde aynı durumdayız. Artık geniz akıntısı, burun tıkanıklığına alıştık. 10 gündür de ishal, adenovirüs olmuş🤦♀️korkuyorum hep böylemi geçecek diye
Laylaylom12 Benim kizimda ayni 2 haftadir oksuruk akintiydi antibiyotik kullandik en son cuma aksami antibiyotik bitti pazar aksami geri ateslendi simdi de el ayak olmus valla gulesim geliyo artik :D seneye daha iyi olurlar boyle olmaz ocean imunol kullandim bende ilk basladiginda hic hastalanmadi burnu aksada hemen gecti ama biraktigim an arka arkaya hastalandi simdi geri basladim
aptallarsizii Alyatrd şuan oğlum hasta ve cuma gününden beridir okula göndermiyorum gelecek pazartesiye kadar beklicem iyileşirse öyle