slm25 Merhaba anneler uyku egitimi alan var mı. Faydasını gördü mü . Nasıl verdiniz . Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Ve de kimden aldınız.
Sunismyson slm25 Uyku eğitimi için bence birisini bulup para vermek mantıklı değil kendiniz rutin oluşturabilirsiniz(ki danışacağınız kişi de aynı şeyi söyleyecektir önce) ChatCPT’ye sorabilirsiniz. Onlarla aynı yönergeleri verecektir size.
kardelen0606 slm25 burcu hanımdan aldım. Melek uykuda. Gerçekten çok ama çok büyük rahatlık. Zorlu bir süreç elbet ama biraz sabır edince sonu güzel oluyor tavsiye ederim
slm25 melipol bizde 6 ay 9 gunluguz 4 aydan beri uyku diye birsey kalmadı. Artik son gunlerde baya çöküş yaşamaya başladım çok sinirli ve agresifim bazen bebegimede tahmmul etmekte zorlaniyorum . :(
slm25 Sunismyson ona da sordum ama klasik seyleri soyledi . Belki birisinin yönlendirmesiyle bir seyler olur diyorum . Mükemmle olmasina gerek yok. Gece uyanmalar 6 7 den 2 ye dusse bile benm icin çok sey. :(
hepoyleolurzaten___ slm25 4.aydan beri uyku gerilemesi yaşıyoruz 21 aylık olacak yakında bitip tükendim :( kemiklerim ağrıyor dinlenmek istiyorum ama nafile oyun zamanı ya birşeyler yemek istiyor yada oynamak
Zynpsare kardelen0606 nasıl oluyor çok ağlıyor mı bebek ağlarken müdahale edebiliyor muyuz biraz bilgi verebilir misiniz
gamseliii kardelen0606 bot hesap gibisiniz 5 aydır her uyku başlığını araştırıp bulup melek uykuda bırcu hanım yazmışsınız😂😂
rumrum123 slm25 iki hafta oldu takribi, şu anlık güzel ilerliyor eğitmenimizi çok seviyoruz tercüman anne den aldık ancak bebeğim küçğk olduğu için ta anlamıyla alışamadık biraz daha zamana ihtiyacımız var hala eğitimdeyiz yani