buketlal Kızlar doktorum korunmamı söyledi 2 aylık kızım var, prezervatif falan olur dedi bir de hap varmış regl olmadım kullanabilir miyim korunma hapını şu an?
esraalic buketlal regl olunmasına gerek yokmuş öyle diyorlar bende hap kullanıyorum tabii ben geç başladığım için regl oluyordum doktor regln ilk günü başla demişti.
Songulkaya buketlal Kullanabilirsin doktorun onerdiyse. Bende emziriyorum ve regl olmadım kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor
aysebb buketlal Evet direk regl olmadan başlayabilirsiniz ismi Zlynda. Ben 40 ımdan sonra direk başladım tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum
buketlal Songulkaya korunma hapı için bir şey demedi ama ben kullanmak istiyorum yine de, regl olmadım ne zaman olurum bilmiyorum da nasıl yapsam acaba
Songulkaya buketlal Zylnda kullanıyorum ben emzirirken güvenilir bir ilaç. Alıp direk kullanmaya başlayabilirsiniz regl olmanıza gerek yok
elifozkan [silindi] evet garanti olsun diye😂 ve hatta korunuyorduk da yinede hamile kaldım diyenleri anlamıyorum demekki yeteri kadar korunmuyorlar
[silindi] elifozkan bişey diyemiycem çünkü büyük konuşmak istemiyorum bende tek hapla korunuyorum çünkü 😅😅
_tugcee buketlal 2 gün önce taktırdım nasıl takıldığını ne hissettiğimi unuttum bile yemin ederim😂bende sizin gibi korkardım ama sadece o anlık yaşıyorsununuz ve hiçbişey olmamış gibi 5 dk içinde giyinip yürüyüp çıkıyorsunuzz ben öyle oldum şahsen