doga2535 livabebek aşırı kaba, yatabilen, çıkabilen tepsili, deri koltuklu saçma sapan bir sürü özelliği olan dev gibi mama sandalyemiz vardı. Kullanamadık. Gittik ikea antilop aldık. Hafif, temizlemesi kolay ve minicik. Kesinlikle tavsiye 🙏
aslhnkrts livabebek sıradan normal mama sandalyesi almıştık bimden onu da 6 ay kullanıp kaldırdık . 500 e almıştım geçen sene
Niyesordunbucevabi livabebek ben e bebekten almıştım baby plus sanırım şuan var mı bilmiyorum ama 3.çocuğum da hala kullanıyorum hafif kolay temizleniyor
livabebek doga2535 Yaa öyle mi bende çok kararsız kalmıştım dediğiniz ürüne baktım hoşumada gitti teşekkür ederim 🌸
yasemin0000 doga2535 yaa benim bebek 14kg. Antilop taşıma kapasitesi ne kadar biliyor musunuz . Devrilir diye korkuyorum
avkatanne portatif bir şey arıyorsanız eviniz çok geniş değilse ve gittiğiniz yere götürmek isterseniz Chicco pocket yükseltici tavsiye ederim. Çoğu sandalyeye uyumlu. 1 dakikada katla bim poşetine koy taşı asdjf. temizliği kolay sok duşun altına yıka.
alparslanmomms livabebek beklentinize göre değişir. Kraft chef kullanıyorum . Yatma özelliğini bi kere bile kullanmadık sadece oturmada sürekli . Ama arkamı dönüp mutfağa gittiğimde gözüm asla arkada kalmıyor . Bebeğim hareketli ama kendini ne kadar sallarsa sallasın kolayca düşeceği bi sandalye değil. Benim için en önemli kriter buydu . Beklentimi karşılıyor . Temizlemesi de şöyle sökülüp takılabilen minderi var makinaya atınca mis gibi oluyo zaten . Haftada bir atıyorum onun dışında siliyorum her beslenme sonrası
arvenella livabebek bu ara popüler olan ikea antilop mama sandalyesini almadan önce deneme fırsatı buldum bi mekanda bebeğim içine zor sığdı ben de ondan almayı düşünüyordum iyiki almamışım. Ayrıca bebeğim çok hareketli yerinde durmuyor o yüzden biraz ağır mama sandalyesi tercih ettim. Ya prego lucca alacaktım ya da kraft chef. Mağazada baktım kraft indirimdeydi beklentimizi karşılıyordu 2 gün önce aldım memnunum en azından bebeğim düşecek mi tehlikesi yok. Dezavantajı biraz ağır bir mama sandalyesi bide mutfağınız küçükse çok yer kaplayacaktır ben mutfağım büyük diye aldım. Online sipariş edecekseniz bile önceden bir gezip bakmanızı tavsiye ederim bazı mama sandalyeleri o kadar küçük ki benim bebeğim içine asla sığmazdı