[silindi] Saat 4 gibi balık yedirmiştim yatarken normalde mamasını içip yatar balık yediren anneler mama da veriyor musunuz ben zehirlenir diye korktum size bir sorayım dedim uyumadan mama içse sorun olur mu
Kisirvetursu [silindi] yok sorun olmaz benimki de bir keresinde balık yedi 3 saat sonra mamasını içti sorun olmadı uzmanlar ne der bilmem
josephine_ [silindi] balık bayatsa zehirlenir. taze balığın yanında ayran yoğurt bile tüketseniz bir şey olmaz, biz tüketiyoruz yıllardır şu ana kadar hiç zehirlenmedik ailece.
defnesmam42 [silindi] mama neden zehirlesin ki anne sütü gibi düşün yani anne sütü zehirler mi hayır. Bu arada ben balıkla ayran veriyorum taze olduğu sürece korkulacak hicbirsey yok :)
[silindi] Kisirvetursu hmmm bende versem mi vermesem mi bilemedim valla sorun olmazsa vereyim 4 saat oldu yiyeli
[silindi] defnesmam42 beybitolat busrastattz josephine_ teşekkür ederim kızlar yardımınız için ilk deneyimim o yüzden pimpiriklendim 🥹
busrastattz Her balığın arkasına yarım saat sonra mamasını içer hiç bir şey olmadı şu ana dek. Ama önemli olan balığın taze olması