balkizimcicekkiz huhuuu arabaya ihtiyacınız yoksa satabilirsiniz ama sonra tekrar geri araba alacaksanız ayni mantık
nesemom huhuuu bana mantıksız geldi açıkçası sonuçta araba da çok eski olmadıkça bir yandan değerleniyor hem de bindiğiniz kâr kalıyor geçen sene bu aylarda 350 bin tl değerinde altın bozdurup üzerine nakit parayla araba almıştık şuan o altınlar elimde olsaydı araba parası yapardı ama geçen seneden beri arabaya biniyoruz ve çocukla çok ihtiyaç bence araba
Asyaveannesi04 huhuuu Eğer çocuğunuz varsa araba büyük ihtiyaç, araba satıp altın almazdım. Ama biriktirebiliyorsam gram da olsa çeyrek de olsa alabildiğim kadar alırdım, hatta gümüş alırdım gümüş daha da artacak
rabianurshn huhuuu 6 aydan önce aldığın altınları tekrar satmayacaksan altın almak her zaman mantıklı şuan yüksek fiyatlarda olabilir altın biraz yerinde de durabilir fakat altın hiçbir zaman zarar ettirmez sabır işi
huhuuu balkizimcicekkiz ben altın yapıp sonradan ev almak istiyorum ya. Araba hep cepten götürüyor. Ama bi yanımda arabasız yapabilir miyiz diyor
Kisirvetursu huhuuu çocuklu ev asla arabasız olmaz ya acil bir şey oluyor birine ağız eğmek zorunda kalıyorsun kış geldi cpcuklar sürekli hastalanır eve istediğin saatte istedigin yere gidiyorsun kimseye bir şey demek zorunda kalmıyorsun taksiler zaten dünya para bu zamanda başka arabanız yoksa arabayı saymak akıl işi değil
balkizimcicekkiz huhuuu yaşantınızi bilmiyorum ama şahsen bizim arabasız olmaz mesela bayram düğün dernek tatil hastane gezme alışveriş VS. Arabasiz olmuyor modeli yüksekse model düşürüp para artırabilirsiniz onunla altin alabilirsiniz
huhuuu Kisirvetursu haklısınız eşimde uygun fiyatlı bir araba alalım gerisiyle altın alırız dedi öyle yapıcaz büyük ihtimalle
emosss__ Bizim altınımjz var araba almak istiyor eşim. Ben istemiyorum küçük yerde yaşıyoruz taksiyle de uyguna gidip geliyoruz acil bişey olduğunda. Altın biriktirip ev almak mantıklı araba hep masraf birikim yapmak çok zor olur araba çocuk ev geçimi falan bence siz doğru düşünüyorsunuz
huhuuu emosss__ evet ya bakımı lastiği sigortası kaskosu yakıtı ayy yetişemiyoruz gerçekten masraflarına ya. Altından Uzun vadede bence arabadan daha çok kâr yapacağımızı düşünüyorum.
emosss__ huhuuu tabiki ben 3 ay kadar önce 20 gramlık 2 adet bilezik almıştım 115 bin falandı 3 gün önce 12 gram işçiliksiz kolye aldım 80 bin. Yıl başına kadar da bu şekilde sert sert yükseliş olacakmış altında zarar etmezsiniz
seros3535 huhuuu Yaşadığınız yerde ulaşım sıkıntısı var ise ve tek araç ise çocuklu evde araba olmalı bence büyük şart benim için altından önemli acil birşey olduğunda atlatıp hastaneye vs götürüyorum millete tenezzül etmektense
Birhaziranhikayesi huhuuu aşırı aşırı mantıksız. Çocuğunuz olmasa da arabaya alışmış birisi olarak arabasız yapamazsınız. Kaldı ki araba büyük ihtiyaç ne gerek var böyle bir şeye
Sunismyson huhuuu Araba şuan lüks değil ihtiyaç hele ki çocuk varsa. Araba almak için senelerdir uğraşıyoruz biz çocuk olunca anladık daha da önemini.