momica yenidoğan mide ve bağırsak gazı için topuğuna adaçayı yağı süren var mı? annelerimiz bize sürmüş ama chatgpt sürme dedi zaten bir damladan az sürecektik ama bilemedim bilgisi olan var mı
pimpiriklianne43 momica eczacı bebek gazi için bize önermişti ada çayı yagi yazıyordu 1 şişe bitene kandar hem ayaklarına hem karnina sormuştum ayaklarına 1 er damla karnina 2 damla çokta faydası olmadı acikcasi
suheyla92 momica yakar sürmeyin. Aci elma yagi diyorlar ama o da hicbi ise yaramiyor. Kimyon cayi icin bol bol ya da tane kimyon yutun suyla. Bebege de kimyon cayi 1 2 cay kasigi verebilirsiniz
momica simseklivekalpli alerji riskini göz ardı ederek kullanan var mı acaba diye merak ettim ya acı elma yağı olarak geçiyormuş zaten
momica simseklivekalpli ya bizim mide gazı çıkartamıyoruz çok huzursuz oluyor kusuyor falan işte bu yağı önerdiler de korkmuştum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️
momica pimpiriklianne43 bugün topuklarına sürdüm rahatladı uyudu sanki işe yaradı bizde teşekkür ederim içim rahatladı başka kullananları görünce 🥹🥹
momica kubyackck evet ben de topuklarına sürdüm sanki etkisini gördüm cevapladığınız için tesekkurlerr içim rahatladı 🥹
momica suheyla92 kimyon çayına bugün başladım adaçayını da sürdük valla mecburiyetten başka çare bulamadık çok şükür bişe olmadı 🥺