evolution Merhaba kızlar 1,5 aylık bir kızım var son 4 gündür emmesi zayıfladı ve memede çıldırıyor. Memeyi ilk 5 dk emiyor sonra ayaklarını geri atıyor memeyi çekiştiriyor ve bırakıyor sonra geri ağzına alıyor ve bunu ağlayarak defalarca yapıyor. Aynı zamanda meme yanında mama da yiyor. Biberonda da normalde 5dk da içtiği mamayı şu an zorla 20 dk dan uzun sürede veriyorum. Güçsüz emiyor sanki. Bunu yaşayan var mı aranızda?
catperson evolution atak haftasında da olabilir, o dönemde uyku gerilemesi geçici meme reddi gibi durumlar olabiliyor. Daha loş bir ortamda sakin olduğu zamanlarda teklif etmeye çalışın. Sağım konusunda da bir planlama yapabilirseniz iyi olur. Ben de o konuda zorlanıyorum bebeğim aktif emmiyor, sağım yapıp boşalttıktan sonra hiç emmek istemiyor onun keyfini bekleyeyim emsin öyle sağayım dediğimde de saatlerce sağamıyorum fakat sütün artması için de sık sık sağın yapıp uyarmak gerekiyor göğsü. Bir göğsümü sürekli sağıp arttırmayı deneyeceğim dönüşümlü olarak yapacağım bunu.
betulland Sütünüzün durumu nedir, bazen süt az olduğunda da yapıyorlar. Çekiştirerek ağlama, kendini geriye atma durumlarını bende yaşadım çünkü meğer sütüm az olduğu içinmiş.
evolution betulland sütüm çok az iki memeden hastane tipi pompa ile 30cc çıkıyor. Şu an arttırmak için kiraladım bakalım umarım faydası olur.
betulland Sağımın faydası oluyor. Günde 3 litreye yakın su tüketmeye çalışın. Maltlar var onlar güzel süt yapıyor. Dut kurusu demleyip için. Hurma, ceviz, bebek bisküvisi veya burçak bisküvi, muz, fındık, süt blen edip için onunda çok faydasını görürsünüz.
mity Emzik emiyor mu? Benim bebeğimde o zamanlardan beri yapıyor 3 aylık. Meme reddi gibide değil tamamen reddetmiyor çünkü. Sonradan fark ettim memede uyumak isteyip uyuyamadığı zaman yapıyor birde emiyor çekiyor ağlıyor geri emiyor. Bi emzirme danışmanı emziğe alışık bebeklerin bunu yaptığını söylemişti Emzik gibi emmek istiyor ama süt geliyor ve bebek yok o yüzden yapabiliyorlar demişti
evolution catperson bende sağım konusunda aşırı zorlanıyorum. Bebeğe verip sonra sağım yapmak istiyorum ama ya uyuyor ya emmiyor. Bu seferde 3,4 saat geçiyor sağım yapmayalı. Nasıl organize edicem bilemedim. Tek göğüs mantıklı geldi.